Νίλσον: «Μακάρι να πατούσα ένα κουμπί και να ξαναβρισκόμουν στον Ηρακλή!»

«Μου λείπει ο κόσμος του Ηρακλή, οι 7.000 «τρελοί» της Πράγας, στον υπολογιστή μου έχω wallpaper από την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2007!», δηλώνει ο κορυφαίος διαγώνιος της θριαμβευτικής ιστορίας του Αυτοκράτορα…

Βόλει, Ηρακλής

Ο Μάρκους Νίλσον, μετά από πολύ καιρό, άνοιξε την καρδιά του, μιλώντας για Ηρακλή, στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του “Libero 107,4”.

Οι τοποθετήσεις του συγκλονίζουν:

 

«Έχω αγωνιστεί σε Ιταλία, Γαλλία, Ρωσία, Πολωνία, Τουρκία, όμως ένα είναι βέβαιο: οι οπαδοί του Ηρακλή δεν συγκρίνονται με τίποτα. Έζησα τα καλύτερά μου αθλητικά χρόνια στην Θεσσαλονίκη. Το να είσαι στον Ηρακλή είναι ανεπανάληπτη εμπειρία».

 

«Στον υπολογιστή μου έχω ακόμα ως wallpaper την φωτογραφία μου με το πρωτάθλημα του 2007. Μακάρι να πατούσα ένα κουμπί και να βρεθώ ξανά στη Μίκρα και να παίξω μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Δεν έχω ζήσει ποτά ξανά στη ζωή μου κάτι τέτοιο. Το πρωτάθλημα στη Μίκρα, την υποδοχή στο αεροδρόμιο στο πρωτάθλημα του 2008.Όλα αυτά να τα ζούσα ξανά. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτούς τους οπαδούς, οι οποίοι γέμιζαν τη Μίκρα σε ένα λεπτό και έκαναν το κλειστό να σείεται».

 

«Μπήκαμε στο γήπεδο της Πράγας βλέποντας 7.000 «τρελούς» και δεν γινόταν να χάσουμε με Ίσκρα. Αν ξαναπαίζαμε την επόμενη μέρα με Τρεντίνο θα νικούσαμε. Χάσαμε τον τελικό για μία μπάλα, για μία λεπτομέρεια. Δεν μπορώ να τα ξεχάσω όλα αυτά».

 

«Σίγουρα θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Ηρακλή αλλά ήταν και είναι δύσκολα τα πράγματα οικονομικά. Σταματάω προσωρινά το βόλε και θα δω του χρόνου αν αποφασίσω να ασχοληθώ ξανά».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top