- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνάντηση παραμονής για Περόνε

Μέσα στη διαδικασία και στο υπό κατάστρωση πλάνο των δομικών αλλαγών στο «κυανόλευκο» ρόστερ, ετέθη ακόμη και το ενδεχόμενο οι αποχωρήσεις να φτάσουν μέχρι και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θεωρούνται «πρώτα ονόματα»  στο υπάρχον αγωνιστικό δυναμικό.

Εντός αυτών – βεβαίως – συγκαταλέγεται και ο Εμανουέλ Περόνε, ο οποίος επίσης ήταν πολύ προβληματισμένος με όλα όσα (δυσάρεστα σαφώς) συμβαίνουν στον φετινό Ηρακλή.

Από την πλευρά τους οι διοικούντες έχουν καταλήξει στην απόφαση να προσπεράσουν το όνομα του Αργεντινού άσσου, καθώς και έχει βοηθήσει στο σκοράρισμα και έχει επιδείξει τρομακτική διάθεση να προσφέρει και πρόκειται για έναν χαρακτήρα, ο οποίος είναι πολύτιμος στα αποδυτήρια της ομάδας και παραδειγματικός για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Και ο ίδιος ο 35χρονος επιθετικός δείχνει να αίρει τους όποιους ενδοιασμούς παραμονής διατηρούσε, με αποτέλεσμα διοίκηση και Περόνε να έχουν αποφασίσει να θέσουν το θέμα της συνέχισης της συνεργασίας τους μέχρι τέλους της αγωνιστικής περιόδου, σε μεταξύ τους συνάντηση στη Μίκρα τη Δευτέρα, αφήνοντας να περάσει πρώτα η σημαντικότατη αγωνιστική υποχρέωση του Σαββάτου κόντρα στον Κισσαμικό.

Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών είναι θετικό και όλα προδίδουν ότι Ηρακλής και Εμανουέλ Περόνε θα συμπορευθούν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική της φετινής Football League.