Καλαϊτζίδης: “Πρέπει να εμφανιστούμε 100% συγκεντρωμένοι στην Κω”

Ο αρχηγός του Ηρακλή μιλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τον δύσκολο εκτός έδρας σαββατιάτικο αγώνα του Ημίθεου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Για μας συνεχίζονται κανονικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, εκτός από τα Χριστούγεννα, δε σταματήσαμε καθόλου, Πρωτοχρονιά κάναμε στο γήπεδο. Έχουμε το δύσκολο παιχνίδι -εκτός έδρας- με τον Ιπποκράτη, μια πολύ καλή ομάδα, έχει καλό ρυθμό αυτήν την περίοδο, έκανε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη στον Κόροιβο και έχει έμπειρα παιδιά, όπως τον Αντώνη Ασημακόπουλο, τον Κώστα Χαρίση και τον Παναγιώτη Καυκή. Είναι ένα δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για μας και πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια ήττας για την ομάδα μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι 100%, να κάνουμε αυτά στα οποία έχουμε δουλέψει αυτές τις δύο βδομάδες έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες» ανέφερε αρχικά ο γκαρντ της ομάδας μας και πρόσθεσε:

Τρέχουν πολύ καλά στο γήπεδο, στο επιθετικό κομμάτι, στον αιφνιδιασμό, είναι πολύ καλοί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και σκληροί σε κάθε κατοχή και να δείξουμε από τη πρώτη στιγμή του αγώνα ότι όντως θέλουμε τη νίκη παραπάνω και να τους αναγκάσουμε στην πρώτη τους εντός έδρας ήττα».

Η ευχή του για τη νέα χρονιά;

«Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, ευτυχία. Να είμαστε καλά, να απολαμβάνουμε την καθημερινότητα και όλα τα καλά που έχουμε, να γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και με τους συνανθρώπους μας και ελπίζω το 2019 να είναι η χρονιά μας και να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top