Αγώνας δρόμου για τα δελτία Ορφανίδη και Στεργίδη

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε «ανοικτή γραμμή» με την ΕΠΟ, επιχειρώντας να έχουν διαθέσιμους για τον αγώνα των Χανιών τους «δύο».

Η απόφαση, που λήφθηκε στη Μίκρα, σχετικά με την εξέλιξη της υλοποίησης του μεταγραφικού σχεδιασμού, προτάσσει την ανάγκη να συγκεντρωθεί η ομάδα στον αγώνα με τον Κισσαμικό, χωρίς άλλους περισπασμούς.

Αυτός είναι και ο λόγος, για τον οποίο δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί καμία κίνηση σε επίπεδο προσθηκών μέχρι τη Δευτέρα, όπως και σε επίπεδο αποχωρήσεων από το ρόστερ.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, της προσπάθειας να εμφανιστεί όσο το δυνατόν πιο ενισχυμένος ο Ηρακλής στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τους ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, προκειμένου να τεθούν στη διάθεση του Μανουέλ Ρόκα οι δύο νεοαποκτηθέντες, οι οποίοι ήδη έχουν προλάβει να ενταχθούν στο «κυανόλευκο» προπονησιακό πρόγραμμα.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ορφανίδη και τον Λυμπέρη Στεργίδη, για τους οποίους προχωρούν γοργά οι απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ώστε η ΕΠΟ να εκδώσει τα δελτία τους και να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο σαββατιάτικο παιχνίδι των Περιβολίων.

Σχετικά Άρθρα

Χαΐτογλου: “Καμία κυβέρνηση δεν αποκατέστησε τον Ηρακλή”

Ποδόσφαιρο

Μαντζανάς: “Ήπιαμε έναν καφέ με τον Παπαβραμίδη και του είπα “όχι” για τον ΑΦΜ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top