Όλοι σκοράρουν, όλοι πληρώνουν!

Με λίγες, αλλά καλές επιλογές μπαίνει το 2019! Αγγλία και Πορτογαλία έχουν φουλ δράση την Τετάρτη. Εμείς κρατάμε δύο πονταρίσματα στα γκολ, για να κάνουμε ποδαρικό με το δεξί στο νέο χρόνο.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 

Πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα της Γουότφορντ η Νιούκαστλ, που απέσπασε το 1-1. Βρίσκεται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ώρα που ο Ράφα Μπενίτεθ θεωρεί πως αν καταφέρει να διατηρηθεί εκεί μέχρι το τέλος του μήνα, θα έχει κάνει σημαντικό βήμα παραμονής. Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πραγματικά… μεταλλαχθεί μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο. Με τον Πολ Πογκμπά να κάνει πάλι… παπάδες, επιβλήθηκε με σκορ 4-1 της Μπόρνμουθ και ροκάνισε ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την τετράδα. Σε κάθε περίπτωση, είναι δύσκολη η σημερινή της έξοδος. Έχουν το μομέντουμ οι «κόκκινοι διάβολοι» ωστόσο το διπλό με το over 2.5 είναι οι προφανείς επιλογές. Κρατάμε τα γκολ που πληρώνουν καλύτερα.

 

Πορτιμονένσε – Μπενφίκα

 

Τεράστιας σημασίας διπλό πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Πορτιμονένσε, που επικράτησε με σκορ 1-0 της Φεϊρένσε. Παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο και βάσει της εικόνας της απέδειξε πως με λίγη περισσότερη δουλειά αμυντικά, μπορεί να ξεφύγει από τη μάχη της ουράς. Στον αντίποδα, η Μπενφίκα ήταν κάτι παραπάνω από πειστική κόντρα στη Μπράγκα, την οποία «διέλυσε» με σκορ 6-2 στο «Ντα Λουζ». Πιο δύσκολα ήρθε το 1-1 και η πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Άβες. Η αποψινή της έξοδος είναι «πονηρή». Ο τρόπος παιχνιδιού των δύο ομάδων πάντως, μας οδηγεί στο αμφίσκορο. Σε συνδυασμό με το over 2.5 μας δίνει δυνατό ποντάρισμα.

 

Μάθε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιριες στο Foxbet.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top