- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο αντιπρόεδρος αναχώρησε, ο πρόεδρος έρχεται την Παρασκευή 4/1

Η πρόθεση των δύο κορυφαίων της «κυανόλευκης» διοίκησης να μην αφήνουν χωρίς τη φυσική παρουσία τους τη διαχείριση των θεμάτων της ΠΑΕ, βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή.

Σήμερα, Κυριακή 30/12, μετά από πολυήμερη παραμονή στη Θεσσαλονίκη, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τη Φιλαδέλφεια ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στάθης Καραντώνης. Ο οποίος και θα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους συνεργάτες του στη Μίκρα για όλα τα ανοιχτά θέματα των «κυανολεύκων», όπως και με τους συναρμόδιους πολιτειακούς φορείς, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση της υλοποίησης των βασικών δεσμεύσεων προς τον Ηρακλή, που αφορούν στο κρίσιμο οικονομικό πεδίο.

Ο Στάθης Καραντώνης αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη στα τέλη Ιανουαρίου.

Την αποχώρηση του αντιπροέδρου έχει προγραμματιστεί να διαδεχθεί η έλευση του προέδρου, με τον Τομ Παπαδόπουλο να αναμένεται να καταφθάσει εκ νέου την ερχόμενη Παρασκευή (4/1).

Η έλευση του μεγαλομετόχου είναι ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς έρχεται αμέσως μετά την εμφάνιση των «κλυδωνισμών» στον ποδοσφαιρικό Ηρακλή και την ώρα, που θα αρχίσει να διαμορφώνεται το νέο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, μέσα από τη μεταγραφική διαδικασία.