- Bluearena - https://bluearena.gr -

Δύσκολα και με Διαγόρα ο Πολυτάρχου! – Προσπάθεια για Αμύντα!

Εξαιρετικής βαρύτητας αποδεικνύεται ο τραυματισμός που υπέστη στο τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ερμή Αγιάς ο Μιχάλης Πολυτάρχου.

Η θλάση, που τον ταλαιπωρεί, είναι τόσο εκτεταμένη, ώστε η ιατρική πρόγνωση εκτιμά αδύνατη τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ιπποκράτη στην Κω και εξαιρετικά δύσκολη αυτήν στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων, στις 12/1!

Υπ’ αυτές τις συνθήκες, η όλη προσπάθεια του ιατρικού επιτελείου στρέφεται στο να εξασφαλιστεί η ετοιμότητά του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αμύντα (19/1), με τον έμπειρο γκαρντ να υποβάλλεται από τον γιατρό της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου, σε κορυφαίου επιπέδου θεραπευτική αντιμετώπιση του τραύματός του, μέσω χρήσης αυτολόγων παραγόντων αίματος.

Στον αντίποδα, αποδείχθηκε ότι ο Κώστας Μανώλογλου και το επιτελείο του διαχειρίστηκαν με χειρουργική ακρίβεια και με απολύτως ασφαλώς την απόπειρα υπέρβασης κάθε λογικής χρόνου αποθεραπείας στον τραυματισμό του Στεν Σοκ, επιχειρώντας να επαναφέρουν στην αγωνιστική δράση, εντός εννέα ημερών, μετά από θλάση οπισθίου μηριαίου τον Εσθονό κουμανταδόρο της ομάδας, προετοιμάζοντάς τον να δοκιμάσει τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ερμή στη Λάρισα.

Αυτό, καθώς η δοκιμή μπορεί να μην απέδωσε, αλλά το όλο εγχείρημα συντελέστηκε χωρίς το παραμικρό ρίσκο και την παραμικρή δυσάρεστη επίπτωση, καθώς ο παίκτης θα είναι απολύτως ετοιμοπόλεμος για την προσεχή μάχη των «κυανολεύκων», κόντρα στον Ιπποκράτη στην Κώ (Σάββατο 5/1).