Yπάρχει σοβαρότατο θέμα…

Η διοικητική λειτουργία απαιτεί άμεση και δραστική επανατοποθέτηση…

Σε τοίχο προσέκρουσε ο τομέας της διοικητικής λειτουργίας της ΠΑΕ, όπως προδίδουν οι μαζικές παραιτήσεις διοικητικών παραγόντων και στελεχών του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Η BlueArena σήμερα (28/12) αποκαλύπτει την από 17/12 παραίτηση ΚΑΙ του Γιάννη Παπαδόπουλου, η οποία έρχεται να προστεθεί σε αυτές των στελεχών του Τμήματος Επικοινωνίας και σε αυτές των μελών του διοικητικού συμβουλίου, Νίκου Υψηλάντη και Γιώργου Κυρίτση.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς άπαντες αποχωρούν με μόνιμη επωδό «τη διαφορά φιλοσοφίας» με τον τρόπο σκέψης, δράσης και διοικητικής λειτουργίας του μεγαλομετόχου, με συνέπεια να καθίσταται βεβαιότητα το συμπέρασμα ότι ο Τομ Παπαδόπουλος θα πρέπει να επανατοποθετήσει το διοικητικό μοντέλο του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και μάλιστα άμεσα και ολοκληρωτικά.

Εναλλακτικά, έχει την επιλογή να παραμείνει στην ίδια γραμμή πλεύσης, συγκροτώντας εξ αρχής ένα διοικητικό και ένα στελεχιακό team της απολύτου δικής του εκλογής (εφόσον ο ίδιος βαρύνεται οικονομικά για τα πάντα), ώστε – τουλάχιστον – να μην αποσαθρώνεται η διοικητική προσπάθεια από ακραίες δυσλειτουργίες.

Μέση οδός δεν υπάρχει…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Θέλει – οπωσδήποτε – τη νίκη… “ξορκίζοντας” την Κοζάνη…

Ποδόσφαιρο

Back to Top