Το project, που κατέθεσε ο Νίκος Ποντίκης στον Τομ Παπαδόπουλο

Αφορά σε σύστημα αναπτυξιακής πολιτικής, που συνδέει την Ακαδημία με την πρώτη ομάδα και θέλει τον Λάκη Παπαϊωάννου σε ρόλο – κλειδί.

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου, Νίκος Ποντίκης, είχε την ευκαιρία για αρκετές έως τώρα επαφές με τον Τομ Παπαδόπουλο και τον Στάθη Καραντώνη και μέσα από αυτές παρέδωσε εγγράφως στον μεγαλομέτοχο και τους συνεργάτες του ένα πλάνο αγωνιστικής ανάπτυξης του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, το οποίο αποτελεί εισήγησή του.

Συγκεκριμένα, αυτό προβλέπει τη σύσταση και λειτουργία ενός διαρθρωτικού συστήματος, το οποίο θα συνδέει άμεσα την Ακαδημία και την παραγωγική διαδικασία της με την πρώτη ομάδα, στα πρότυπα των επιθυμιών, που εξέφρασε και ο ίδιος ο Τομ Παπαδόπουλος.

Τεράστια βαρύτητα στον σχεδιασμό του Νίκου Ποντίκη δίνεται στον τομέα του οργανωμένου και συστηματικού scouting, το οποίο προτείνεται να αναλάβει ο Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος, πέραν των εμπειριών και γνώσεών του στο ποδοσφαιρικό αντικείμενο, έχει ειδικευθεί στο πεδίο της ανίχνευσης ποδοσφαιρικών ταλέντων, μέσω και της συνεργασίας του με την Ακαδημία της Arsenal.

Πρόκειται για ένα project, το οποίο μελετά σοβαρά ο μεγαλομέτοχος, στην προοπτική του υλοποίησης της αντίστοιχης δικής του πρόθεσης για ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας στην «κυανόλευκη» Ακαδημία και γηγενή στελέχωση της πρώτης ομάδας στο μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top