Σκέψεις για επετειακή φανέλα

Η επέτειος των 100 χρόνων και τι συμβαίνει με τι βασική εμφάνιση του ποδοσφαιρικού Ημίθεου.

Δεν είναι λίγοι οι φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι, μέσα από την κάκιστη αγωνιστική διαδρομή της ομάδας, έχουν παρατηρήσει και ένα παράξενο… έλλειμμα στις αγωνιστικές εμφανίσεις της φετινή σεζόν.

Ο Ημίθεος επιμένει να φορά είτε τη λευκή φανέλα με τη διαγώνια (σε στυλ Ρόβερ Πλέιτ ή Εθνικής Περού) θαλασσιά ρίγα, η οποία είχε παρουσιαστεί ως η δεύτερη φανέλα για τη σεζόν που «τρέχει», είτε φορώντας (σε πολλά, μάλιστα, παιχνίδια) την εναλλακτική εμφάνιση, πέραν των χρωμάτων του Συλλόγου, την οποία υποχρεούται να διαθέτει κάθε ομάδα και που στην περίπτωση του Ηρακλή είναι η πορτοκαλί.

Όμως, στο πλαίσιο της συμμετοχής της ΠΑΕ στη ΔΕΘ, είχε παρουσιαστεί ως πρώτη εμφάνιση της περιόδου 2018-2019 η κλασική ριγέ φανέλα, με τη διαφορά ότι αντί για μπλε ρίγα, είχε θαλασσί.

Φανέλα, η οποία ΟΥΔΕΠΟΤΕ φορέθηκε από την πρώτη ομάδα, ενώ, αντιθέτως, αποτελεί την καθιερωμένη και μόνιμη εμφάνιση όλων των Τμημάτων Υποδομής του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» από την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους μέχρι σήμερα.

Ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη εμφάνιση «διοχετεύτηκε» στην Ακαδημία, είναι ότι, στην πορεία και μετά την επίσημη παρουσίασή της στη ΔΕΘ, στο εσωτερικό της ΠΑΕ έγιναν εκτεταμένες συζητήσεις και σκέψεις σχετικά με το να μην χρησιμοποιηθεί – τελικά – η ριγέ, που παρουσιάστηκε, καθώς θα έπρεπε, λόγω της επετείου των 110χρόνων, να παραγγελθεί από την εταιρεία, που «ντύνει» την ομάδα, μία ιδιαίτερη – επετειακή φανέλα, η οποία θα φορεθεί ως πρώτη και βασική για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σκέψεις και συζητήσεις, οι οποίες – πάντως – δεν προχώρησαν άμεσα, με αποτέλεσμα να μην έχει χρησιμοποιηθεί κάποια εμφάνιση, που να θεωρείται ως η πρώτη της ομάδας έως τώρα. Το αν θα προκύψει κάποια αλλαγή στο συγκεκριμένο θέμα ή αν ο Ημίθεος θα πορευθεί ως έχει μέχρι τέλους, θα φανεί στο προσεχές διάστημα.

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top