Παραιτήθηκε η ομάδα Επικοινωνίας της ΠΑΕ

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και οι υπεύθυνοι του Δημιουργικού παραιτήθηκαν από τα καθήκοντά τους.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Εδώ και αρκετό καιρό είχαν λάβει την απόφαση να αποχωρήσουν τα στελέχη του Τμήματος Επικοινωνίας της “κυανόλευκης” ΠΑΕ και οριστικοποίησαν την απόφασή τους επισήμως.

Πρόκειται για τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου, Θωμά Καλέση και το team του Δημιουργικού, οι οποίοι αναλύουν τους λόγους της απόφασής τους στην ακόλουθη ανακοίνωση παραίτησης, η οποία έρχεται λίγες μέρες μετά και την αποχώρηση του διοικητικού υπεύθυνου Επικοινωνίας, Νίκου Υψηλάντη:

Αποφασίσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα της ΠΑΕ, γιατί ονειρευτήκαμε τον Ηρακλή μας μεγάλο και προσπαθήσαμε στο κομμάτι που αναλάβαμε, να τον πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δυστυχώς τα εμπόδια, η διαφορά φιλοσοφίας και αντίληψης σχετικά με το πως βλέπουμε εμείς τον Ηρακλή, αλλά και το γεγονός ότι κάποιοι ουδέποτε πίστεψαν σ’ αυτό το εγχείρημα, μας αναγκάζουν με λύπη να αφήσουμε το έργο μας στη μέση.

Τα παραδείγματα παρεμπόδισης της εργασίας μας, πάρα πολλά. Άλλα που είχαν σχέση με την κακή πορεία της ομάδας μας, αλλά όχι. Ενδεικτικά, αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως έχουμε 27 Δεκέμβρη και ακόμα δεν μας είχε επιτραπεί από τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος του Ηρακλή, να κάνουμε την καθιερωμένη ετήσια ομαδική φωτογράφιση, η οποία θα έπρεπε να έχει γίνει από τις αρχές της σεζόν.

Οι προσπάθειές μας, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν να βρεθεί ένας τρόπος συνεννόησης ώστε να μας επιτραπεί να κάνουμε την δουλειά μας και να μπορέσουμε να βγάλουμε τον Ηρακλή από την εσωστρέφεια χρόνων.

Να τον ανεβάσουμε σκαλί σε όλους τους τομείς της επικοινωνίας, να συμβαδίσουμε με αυτό που προστάζουν οι καιροί, αλλά και η μεγάλη ιστορία του Συλλόγου μας.

Κάναμε σημαντικές προσπάθειες να αλλάξουμε τη γνώμη, όλων αυτών, που σε όλο αυτό το διάστημα έθεταν μονίμως εμπόδια απέναντι μας, αλλά δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα στρογγυλοκαθίσουν πάνω σε μια θέση, ενώ δεν υπάρχει καμία εκτίμηση προς το έργο μας. Ας είναι.

Κάποιους δεν τους ενδιαφέρει αν στον Ηρακλή, εργάζονται Ηρακλειδείς. Εμείς θα μπορούσαμε να το κατανοήσουμε αν κάποια στιγμή νιώθαμε ότι επειδή είμαστε οπαδοί της ομάδας δεν είμαστε και επαγγελματίες στη δουλειά μας. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ.

Από το αρχικό project με την σειρά των σποτ για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας, μέχρι και στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, προσπαθήσαμε να βγάλουμε προς τα έξω μια εικόνα οργανωμένης ΠΑΕ, όσο κι αν για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να γίνουν ακόμη βήματα πολλά.

Μέσα από την δουλειά μας, καταφέραμε να προσδώσουμε μια ταυτότητα στις εικόνες και στα social media του Ηρακλή, καταφέραμε να αναδιοργανώσουμε την επίσημη ιστοσελίδα (στο βαθμό που μπορούσαμε γιατί ατέλειες υπάρχουν), καταφέραμε με πενιχρά μέσα και χωρίς καμιά βοήθεια να εκδώσουμε Match Programme το οποίο εκτιμήθηκε μεν, αλλά δεν προωθήθηκε από κανέναν εκτός από όσους βοήθησαν στην δημιουργία του.

Επίσης ακούσαμε τις ανάγκες σας, κάναμε έρευνες και καθιερώσαμε tips στην επίσημη ιστοσελίδα που παλαιότερα δεν υπήρχαν, προσπαθήσαμε να ξαναγράψουμε τις ιστορίες των ανθρώπων που έγραψαν ιστορία με τη φανέλα της ομάδας.

Αποχωρώντας, παραδίδουμε όλο μας το έργο όπως και τις σελίδες των social media στον Ερασιτέχνη Ηρακλή, ως θεματοφύλακα της ιδέας της ομάδας, ώστε αυτό που θα έρθουν μετά από εμάς να βρουν τα εργαλεία έτοιμα κι όχι καμένη γη που βρήκαμε εμείς.

Με τη φωτογράφιση της Κ-19 που θα δείτε τις επόμενες ημέρες, κλείνει για εμάς ένας κύκλος. Και η επόμενη ημέρα μας φέρνει εκεί όπου άρχισαν όλα. Στον Γ.Σ. Ηρακλής, όπου με περισσότερη όρεξη θα συνεχίσουμε από το πόστο μας, να υπηρετούμε τις αξίες και τα ιδανικά του τεράστιου αυτού Συλλόγου.

Ίσως να κάναμε πολύ λίγα σε σχέση με αυτά που είχαμε στο μυαλό μας ως ιδέες, για την ΙΔΕΑ του Ηρακλή, όμως οι όποιες προσπάθειες έγιναν, έγιναν κάτω από δύσκολες και πολλές φορές, αντίξοες συνθήκες.

Καλή επιτυχία στους επόμενους. Κάποιοι δεν φρόντισαν ούτε να το κρύψουν, πως θα ήθελαν να είναι επόμενοι. Οπότε, τώρα που ο δρόμος άνοιξε, το μόνο που θέλουμε να ευχηθούμε, είναι καλή επιτυχία στο έργο τους και ελπίζουμε να ολοκληρώσουν αυτό που δεν μας επέτρεψαν!

Διότι για εμάς αυτό που έχει τελικά σημασία, πάνω από όλους, πάνω από κάθε πρόσωπο, από κάθε υπάλληλο της ΠΑΕ και κάθε ποδοσφαιριστή ή παράγοντα, είναι μόνο η ομάδα…

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

Image may contain: 1 person, playing a sport

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top