- Bluearena - https://bluearena.gr -

Στη Θεσσαλονίκη, μετά τις γιορτές, ο Τομ

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής, στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε, διευκρίνισε ότι δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον η μεγάλη απόσταση, που χωρίζει τον τόπο της μόνιμης κατοικίας του, τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, με αυτόν της βάσης του Ηρακλή, τη Θεσσαλονίκη.

“Μπορεί για άλλους να είναι τεράστια η απόσταση και πολύ κουραστικά τα ταξίδια, όμως για εμένα είναι ευχάριστα και με κάνουν να αλλάζω παραστάσεις. Για αυτό είμαι κάθε λίγο στη Θεσσαλονίκη, για να ελέγχω αυτοπροσώπως την κατάσταση από κοντά”, είχε υπογραμμίσει ο ομογενής επιχειρηματίας.

Στο πλαίσιο αυτής της επιθυμίας και τακτικής του, λοιπόν, ο Τομ Παπαδόπουλος προγραμματίζει ένα άφιξη μετά τις ημέρες των γιορτών. Αναμένεται να περάσει και την Πρωτοχρονιά με τους οικείους του και τις πρώτες μέρες του Νέου Έτους να πραγματοποιήσει εκ νέου το υπερατλαντικό ταξίδι, ώστε να συντονίσει το έργο της αναμόρφωσης του ροστερ από τη Μίκρα, καθώς μέχρι τότε θα έχει “τρέξει” για τα καλά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Στάθης Καραντώνης, περνά τις ημέρες των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη και έχει προγραμματίσει την επάνοδό του στη Φιλαδέλφεια την ερχόμενη Παρασκευή (28/12).