- Bluearena - https://bluearena.gr -

Πολυτάρχου, σκληρή προετοιμασία και κοινωνική ευαισθησία…

Επιβεβαιώθηκε πλήρως η αρχική εκτίμηση του γιατρού του «κυανόλευκου» μπάσκετ, Κώστα Μανώλογλου, ότι ο Μιχάλης Πολυτάρχου δεν υπήρχε πιθανότητα να προλάβει να είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρησης 5ης Ιανουαρίου στην Κω απέναντι στον Ιπποκράτη, παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η θλάση, που υπέστη ο κορυφαίος σουτέρ της ομάδας, είναι βαριά και θα είναι επιτυχία το να είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της 12ης Ιανουαρίου με τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Ιβανώφειο, προοπτική, για την οποία καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες, καθώς ο αθλητής θα υποβληθεί σε εντατική θεραπεία με κορυφαία επιστημονική υποστήριξη, μέσω προγράμματος επούλωσης του τραύματος με την τεχνική των «αυτολόγων παραγόντων αίματος».

Η ομάδα από την Πέμπτη 27/12 αρχίζει εντατική προετοιμασία για τις αναμετρήσεις μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, με συχνό το διπλό προπονησιακό πρόγραμμα και μόνο ρεπό αυτό την ημέρα της Πρωτοχρονιάς.

Πάντως, λόγω των ημερών, το Τμήμα μπάσκετ (αγωνιστικό και διοικητικό επιτελείο) θα βρεθεί την Πέμπτη 27/12, στις 12:00 στο Παιδικό Χωριό του Φιλύρου, όπου θα μοιραστούν δώρα στα παιδιά του Ιδρύματος.