Ο Ρόκα θέλει Γιώργο Αθανασιάδη

Ένα παιδί της Ακαδημίας του Ηρακλή και παίκτης του Ισπανού στον Πανθρακικό, η λύση για τη θέση του τερματοφύλακα…

Απολύτως βέβαιη η απόκτηση τερματοφύλακα, μέσα από τη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου για τον Ηρακλή, καθώς είναι βέβαιη η αποχώρηση του Γιώργου Αμπάρη, ενώ αποτελεί κοινό τόπο διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ότι η ομάδα απαιτεί μεγαλύτερη σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Ο Μανουέλ Ρόκα, πρώην γκολκίπερ και ο ίδιος, επιθυμεί να κινηθεί προς κατεύθυνση την οποία να γνωρίζει και να εμπιστεύεται για τη συγκεκριμένη επιλογή και φαίνεται να έχει προκρίνει την περίπτωση του Γιώργου Αθανασιάδη.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Πανθρακικό και υπήρξε παίκτης του Ισπανού τεχνικού στην ομάδα της Κομοτηνής, κατά την εκεί προπονητική θητεία του.

Βεβαίως, πρόκειται για ένα παιδί, το οποίο προέρχεται από την παραγωγική διαδικασία του «κυανόλευκου» ποδοσφαίρου, καθώς υπήρξε στην Ακαδημία του Ημίθεου, από την οποία και αποχώρησε το 2012 (κακώς, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια).

Ο υψηλόσωμος (1.91) Θεσσαλονικιός γκολκίπερ δεν έχει πολλές συμμετοχές την τρέχουσα περίοδο με την ομάδα της Τρίπολης και εξετάζεται το ενδεχόμενο της απόκτησής του μέσω πιθανής αποδέσμευσής του, καθώς είναι δεδομένο το «βέτο» του κόσμου του Ηρακλή κατά της προοπτικής δανεισμού ποδοσφαιριστή από τη συγκεκριμένη ομάδα, η οποία πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο του 2011 εις βάρος του Ημίθεου.

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top