Σοβαρές σκέψεις για περιφερειακή ενίσχυση

Το κενό του καλοκαιρινού προγραμματισμού, που «πρόδωσαν» οι τραυματισμοί Σοκ και Πολυτάρχου.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Οι διορθωτικές κινήσεις στο «παρά πέντε» της έναρξης του πρωταθλήματος, έκαναν ορθολογικότερο και πολύ πιο λειτουργικό το ρόστερ της ομάδας, όμως δεν κάλυψαν ένα κενό του καλοκαιρινού σχεδιασμού: αυτό της απουσίας τρίτου πλέι μέικερ στη 12άδα.

Δυστυχώς, οι απανωτές ατυχίες με τραυματισμούς περιφερειακών «πρόδωσαν» το συγκεκριμένο κενό, καθώς η αναγκαστική απουσία του Στεν Σοκ άφησε μόνο τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, με κάποια – κατά συνθήκην – υποστήριξη από τον Μιχάλη Πολυτάρχου, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει και στη θέση «1».

Ωστόσο, τα όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα, με τη δεύτερη ατυχία, αυτήν του τραυματισμού του Πολυτάρχου, έβαλαν σε έντονες σκέψεις τους ιθύνοντες των «κυανολεύκων», καθώς είναι προφανές ότι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη η παρουσία ενός τρίτου ετοιμοπόλεμου «άσσου» στο ρόστερ, εφόσον ο 16χρονος Γιώργος Φίλλιος είναι λογικό να μην υπολογίζεται ως μία τέτοια επιλογή.

Υπ’ αυτή τη λογική, στο Ιβανώφειο βρίσκονται σε συζητήσεις σχετικά με το αν θα πρέπει να κάνουν την κίνηση προσθήκης στην περιφέρεια, εξετάζοντας παράλληλα την αγορά για διαθέσιμους παίκτες στη συγκεκριμένη θέση.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top