Χριστουγεννιάτικες εκκαθαρίσεις

Παρά το εορταστικό και την αργία των ημερών, η διοίκηση βρίσκεται σε πλήρη δραστηριότητα, σχετικά με την αναμόρφωση του ρόστερ.

Ο Στάθης Καραντώνης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και περνά στη βάση της ομάδας τις γιορτές των Χριστουγέννων, ευρισκόμενος σε συχνή επικοινωνία με τον Τομ Παπαδόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος είναι απολύτως ενημερωμένος για τα όσα – εξαιρετικά δυσάρεστα – συνέβησαν σε αγωνιστικό επίπεδο στην Πολίχνη και επιμένει στο πλαίσιο της αποφασιστικότητάς του, προκειμένου να γίνει κάθε τι δυνατόν, ώστε να αλλάξει η όλη κατάσταση.

Σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία έχει προκύψει η οριστική λίστα των αποχωρούντων από το «κυανόλευκο» ρόστερ (πέραν των τριών, που ανακοινώθηκε ότι έχουν λύσει τη συνεργασία τους και του Φώτη Γεωργίου, του οποίου το ζήτημα είναι τυπικό) και αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Οι παίκτες θα ειδοποιηθούν (κάποιοι έχουν ήδη ειδοποιηθεί ) και αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, θα ολοκληρώσουν τη διαδικασία αποχώρησης από το «κυανόλευκο» περιβάλλον. Με το πέρας της συγκεκριμένης φάσης, στον Ηρακλή, θα προχωρήσουν στη φάση των προσθηκών.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ίδια μέρα και ώρα μπάσκετ και ποδόσφαιρο – Προσπάθειες αλλαγής…

Ποδόσφαιρο

Back to Top