“Επιλέγει” αγωνιστικό πρόσωπο στην Πολίχνη… (15:00)

Η αγωνιστική παρουσία του Ηρακλή θα κρίνει την έκβαση της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου, στο ντεμπούτο του Μανουέλ Ρόκα.

Όπως έχει εξελιχθεί η αγωνιστική διαδρομή του Ημίθεου, κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για το αγωνιστικό πρόσωπο, που θα παρουσιάσει σήμερα στο γήπεδο του Μακεδονικού κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Στο ντεμπούτο του Μανουέλ Ρόκα στον «κυανόλευκο» πάγκο, η ομάδα θα προσπαθήσει να κινηθεί σε ανάλογο αγωνιστικό τέμπο με αυτός της αναμέτρησης κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο και να επανέλθει στις νίκες, κλείνοντας με θετική έκβαση την περίοδο πριν τις διακοπές των εορτών.

Ο Ισπανός κόουτς δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Περόνε και τον τραυματία Κουκόλη, όπως και τον Τάι, που απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στη Βραζιλία.

Οι «18», που πήρε στην αποστολή η τεχνική ηγεσία είναι οι εξής:

Παναγιώτης Βοσνιάδης, Δημήτρης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Καζναφέρης, Γιώργος Κούσας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Νίκος Ζιαμπάρης, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Καλτσάς, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Γιάννης Πασάς, Μηνάς Πτηνόπουλος, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Χρήστος Ρόβας, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Η αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Football League, Ηρακλής – Απόλλων Πόντου, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πολίχνης, με ώρα έναρξης τις 15:00 και ΔΕΝ θα έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Η BlueArena θα καλύψει τον αγώνα, μέσω “live” ενημέρωσης για την εξέλιξή του.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top