- Bluearena - https://bluearena.gr -

Σε αναζήτηση νίκης, απέναντι στον Φοίνικα Σύρου (17:00)

Το καλύτερο δυνατό φινάλε σε έναν γύρο, που δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα για την ομάδα και τις προοπτικές της, αναζητά ο Ηρακλής, αντιμετωπίζοντας στο Κλειστό της Μίκρας τον Φοίνικα Σύρου.

Όλοι στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο αναγνωρίζουν, πλέον, ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός δεν «βγήκε» στην πράξη τόσο αποτελεσματικός, όσο αναμενόταν και, όντας απολύτως «υποψιασμένοι», εμφανίζονται αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτεροι εαυτό τους για μια νίκη, πριν την εορταστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Έστω και αν η αποστολή αυτή απέναντι σε μία έμπειρη και δυνατή ομάδα, όπως ο Φοίνικας Σύρου, δεν φαντάζει καθόλου εύκολη, τουλάχιστον εκ προοιμίου.

Ο κόουτς του Ημίθεου, Γιάννης Ορφανός, σχολίασε για το παιχνίδι:

«Στο φινάλε του Α΄ γύρου αναζητούμε ένα θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στον αρχικό στόχο. Δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε αλλά δεν είναι αργά για ένα νέο ξεκίνημα. Οι διακοπές στο πρόγραμμα δεν είναι ό,τι καλύτερο, αλλά οφείλουμε να προσαρμοστούμε. Θέλουμε μία καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Ο Φοίνικας έχει καλή ομάδα με δύναμη στην επίθεση και στην περιφέρεια αλλά εάν τον πιέσουμε θα έχουμε πλεονέκτημα».  

Από την πλευρά του αντιπάλου, ο κεντρικός των νησιωτών, Αλέξανδρος Χήρας, τόνισε:

«Έχουμε δύσκολη αποστολή σε δυνατή έδρα απέναντι σε έμπειρη ομάδα. Κανείς δεν έχει περάσει εύκολα από τη Μίκρα. Θα δυσκολευτούμε και εμείς, αλλά πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τους βαθμούς για να είμαστε κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Οι διακοπές επηρεάζουν το ρυθμό κάθε ομάδας αλλά δίνουν και χρόνο για μίνι προετοιμασία και αναφέρομαι για το κενό που θα έχουμε μέχρι 12 Ιανουαρίου που έχουμε τον επόμενο αγώνα μας».

Ο αγώνας Ηρακλή – Φοίνικα Σύρου στο Κλειστό της Μίκρας, θα αρχίσει στις 17:00 και θα καλυφθεί σε «ζωντανή» μετάδοση από την ΕΡΤ3.