Μπασκόνια σε άνοδο, Μπάρτσα σε πτώση

Με τον αγώνα της Μπασκόνια με την Μπαρτσελόνα θα ασχοληθούμε σήμερα, από το πρώτο… πιάτο της 14ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Διάφορα, Η πρόταση της ημέρας

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

 

Οι Βάσκοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες και πολύ σημαντικές νίκες μέσα στον Δεκέμβριο για την Ευρωλίγκα, καθώς νίκησαν στη Βιτόρια την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και εκτός έδρας τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και Γκραν Κανάρια. Η “Fernando Buesa Arena” αποτελούσε ανέκαθεν τη δύναμη των Βάσκων, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και να μην γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν με αυτές τις διαδοχικές νίκες που τους έφεραν για πρώτη φορά φέτος σε θέση πρόκρισης.

 

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη διανύει την ακριβώς αντίθετη πορεία, καθώς έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ευρωλίγκας από Φενέρμπαχτσε, Μπουντούσνοστ, Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακός, οπότε έχει επανέλθει σε αρνητικό ρεκόρ, με το καλό ξεκίνημα να έχει ήδη ξεχαστεί. Ειδικά στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτική, καθώς πραγματοποίησε την χειρότερη, βάσει ranking, εμφάνιση στην ιστορία της στην Ευρωλίγκα!

 

Από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι οι Βάσκοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη, ενώ είναι ικανοί να καλύψουν και το χάντικαπ των 4.5 πόντων, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση του 1.86.

 

Μάθε τα πάντα για το Kino στο kinoinfo.gr

Σχετικά Άρθρα

Back to Top