«Κυανόλευκη εκστρατεία» για Λάρισα

Η προοπτική ανόδου, που καταδεικνύει ο καλαθοσφαιρικός Ηρακλής, έχει ξεσηκώσει τον κόσμο και ετοιμάζεται για βροντερό και μαζικό «παρών» στο Κλειστό της Νεάπολης…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο κόσμος του Ηρακλή είναι «διψασμένος» για επιτυχίες. Αυτό αποτελεί κοινό τόπο για όλους όσοι αντιλαμβάνονται τη ζώσα πραγματικότητα του Συλλόγου.

Αυτήν την περίοδο, μετά από την πραγματοποίηση κομβικών διορθωτικών κινήσεων, σε επίπεδο ρόστερ και τεχνικής ηγεσίας, το μεγάλο ομαδικό Τμήμα του Συλλόγου, το οποίο δείχνει να ελκύει με την προοπτική επιτυχίας, την οποία αναδεικνύει, είναι αυτό του μπάσκετ.

Οι Ηρακλειδείς έχουν ήδη αρχίσει να στρέφουν το ενδιαφέρον και την υποστηρικτική διάθεσή τους προς το συγκρότημα του Κώστα Μέξα και την προσπάθειά του για διεκδίκηση της ανόδου στη Basket League και αντιμετωπίζουν τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ερμή Αγιάς στη Νεάπολη της Λάρισας ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για μαζική οπαδική εκδρομή.

Η αλήθεια είναι ότι η ημέρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, αλλά και το κοντινό της απόστασης, ελκύουν πολλούς φίλους των «κυανολεύκων», οι οποίοι εκφράζουν ενδιαφέρον για μετάβαση στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ώστε να σταθούν αρωγοί στη σκληρή μάχη, που αναμένεται να δώσει ο Ηρακλής, με στόχο μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Πρόκειται για μία κορυφαίου επιπέδου σύγκρουση, καθώς ο Ημίθεος πρωτοπορεί και ο Ερμής Αγιάς, αθόρυβα και ουσιαστικότατα, κατάφερε να δημιουργήσει ένα σταθερό και αποτελεσματικό σύνολο, που έχει πλασαριστεί στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις και δείχνει ικανό να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην κατηγορία.

Αυτό σημαίνει ότι και από άποψη βαθμολογικής σημασίας, αλλά και αγωνιστικής ποιότητας η αναμέτρηση με την ομάδα από την Αγιά εμφανίζεται ως απολύτως ελκυστική για τον κόσμο του «Γηραιού», ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει εντυπωσιακή παρουσία στις κερκίδες του Κλειστού της Νεάπολης.

Ήδη, οι ιθύνοντες της ΚΑΕ προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και συνεννοήσεις με τους ομολόγους τους της γηπεδούχου πλευράς, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες παρουσίας των Ηρακλειδέων στη Νεάπολη και η ομάδα να αγωνιστεί ξεκάθαρα σε περιβάλλον έδρας, στη δύσκολη εκτός Ιβανωφείου μάχη, που καλείται να δώσει.

 

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top