Ισπανός ο assistant coach του Μανουέλ Ρόκα

Κλείνει και έρχεται ο βασικός τεχνικός συνεργάτης του νέου προπονητή του Ηρακλή, ενώ διατηρείται το υπόλοιπο επιτελείο.

Ο Μανουέλ Ρόκα ολοκλήρωσε τον κύκλο ακόμη και των σε επίπεδο λεπτομερειών επαφών του με τους διοικούντες την ομάδα και έχει κατασταλάξει στην πλήρη σύνθεση του επιτελείου του.

Συγκεκριμένα, σε συνεννόηση με τη διοίκηση, είναι έτοιμος να «φέρει» στη Θεσσαλονίκη Ισπανό τεχνικό συνεργάτη, ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο του assistant coach, καθώς επιθυμεί ο πλέον άμεσος συνεργάτης τους στο προπονητικό επιτελείο να είναι της απολύτως δικής του επιλογής και ποδοσφαιρικής κουλτούρας, προκειμένου να υπάρξει επιτυχής και αποτελεσματική λειτουργικότητα στο team.

Ο Ισπανός βοηθός προπονητή αναμένεται εντός των ημερών να βρίσκεται στη Μίκρα και να πιάσει και εκείνος δουλειά στο «γαλάζιο» ποδοσφαιρικό στρατόπεδο.

Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα στελέχη της προπονητικής ομάδας παραμένουν ως έχουν, καθώς στον ρόλο του γυμναστή της ομάδας παραμένει ο Ηλίας Αμπατζίδης. Ο 38χρονος γυμναστής ήρθε προσφάτως στον Ημίθεο (είχε διατελέσει στην ίδια θέση και κατά το παρελθόν στους «κυανόλευκους»), ως επιλογή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Βέροια.

Στη Μίκρα είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του στο διάστημα της παρουσίας του στον «Γηραιό» και θα συνεχίσει και στο πλευρό του νέου κόουτς.

Παράλληλα, ο Φώτης Γκιζέλης θα συνεργαστεί με έναν ακόμη τεχνικό στην πολυετή διαδρομή του στο τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή, η οποία θα συνεχιστεί, με τον πολύπειρο προπονητή τερματοφυλάκων να παραμένει στη θέση του.

Βεβαίως, δίπλα στο προπονητικό staff θα παραμείνει ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Τάσος Κατσαμπής.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top