Χατζόγλου: “Να επαναφέρουμε το DNA του Ηρακλή”

Η τοποθέτηση του διοικητικού συμβούλου της ΠΑΕ την επομένη της νίκης επί του ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης του Ηρακλή Σάκης Χατζόγλου με αφορμή το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και την πορεία της ομάδας.

Για τις βραβεύσεις:» Βραβεύσαμε τον Μπουκουβάλα και τον Λουκίνα για την προσφορά τους στον Ηρακλή. Είναι παιδιά που έχουν ματώσει για αυτή την φανέλα. Νομίζω ότι είναι καθήκον μας να βραβεύουμε αυτά τα παιδιά για την προσφορά τους στον σύλλογο.»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ:» Χθες ο Ηρακλής έπαιξε σαν πραγματικός Ηρακλής. Με δύναμη , με πάθος και ζωντάνια. Παίξαμε μέσα στην βροχή. Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ακόμα καλύτερα και δείξαμε ότι έχουμε και αρκετές δυνάμεις. Αισιοδοξούμε ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε αυτά τα οποία βάλαμε ως στόχους το καλοκαίρι.»

Για την πορεία της ομάδας; «Ήμασταν πολύ αισιόδοξοι στην αρχή της χρονιάς. Κάναμε σίγουρα λάθη που δεν τα προσέξαμε και αγωνιστικά και έκτος γηπέδου. Ο Τομ Παπαδόπουλος είναι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα. Μέχρι τώρα ήταν λίγο πιο χαλαρός. Τώρα έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Θα κάνει αυτό το οποίο έχει στο μυαλό του. Δεν έχει χαθεί απολυτός τίποτα ακόμα. Ο Ηρακλής θα πρέπει να παίρνει όλα τα παιχνίδια. Αυτή είναι η δουλειά της ομάδας.»

Για τον Ηλία Θεοδορίδη:» Βοηθάει την ομάδα και φάνηκε και χθες αυτό. Θέλει να περάσει στα παιδιά το πάθος που έχει για τη ομάδα. Μπορεί να μπει μέσα στο γήπεδο να παίξει και ποδόσφαιρο.»

Για τους παίκτες που έφυγαν:» Τα αποτελέσματα έδειχναν ότι δεν έπαιζαν όλοι με το ίδιο πάθος. Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα του προπονητή. Αυτός θα κρίνει την ομάδα. Και θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στον προπονητή. Ήρθε σε δύσκολες συνθήκες και κάνει καλή δουλειά. Τόσο καιρό είχαμε μια αρρώστια που δεν ξέρω τι ακριβώς είναι.

Για το μοντέλο Μυροφορίδη:» Δεν απέτυχε το μοντέλο του. Δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Έχει ανεβάσει αρκετές ομάδες. Νομίζω δεν υπήρχε το κατάλληλο κλίμα.»

Για το θέμα του προπονητή:» Ήταν απόφαση όλων. Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ Θέλουμε να επαναφέρουμε το DNA Ηρακλή. Είναι τιμή του που δουλεύει σε αυτή την ομάδα.»

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top