Υποχρέωση κυπέλλου… (19:30)

Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καυτανζόγλειο και… ελπίδες πρόκρισης, που ανάγονται στη σφαίρα του… μεταφυσικού…

Τελευταία αγωνιστική για τη φάση των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας και ο Ηρακλής, εμβόλιμα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα, καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα, αργά το απόγευμα (19:30), τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Καυτανζόγλειο.

Ουσιαστικά, πρόκειται και για την τελευταία υποχρέωση του Ημίθεου στον θεσμό για την τρέχουσα περίοδο, καθώς οι ελπίδες πρόκρισης ανάγονται στο πεδίο της… επιστημονικής φαντασίας ή του… μεταφυσικού, με βάση τα δεδομένα, που επικρατούν στην πλευρά των γηπεδούχων, σε επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να επιδιωχθεί νίκη με ευρύτατο σκορ (3-0), ώστε να προκύψει η πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου, προοπτική, την οποία – σε ρεαλιστική βάση – δεν μπορεί να υποστηρίξει η ομάδα, όπως έχουν αντιληφθεί όλοι όσοι παρακολουθούν την πορεία της στη φετινή Football League.

Απέναντι σε μία ομάδα της παραπάνω κατηγορίας και με αρκετές απουσίες, ο εκτελών χρέη υπηρεσιακού προπονητή, Τάσος Κατσαμπής, θα προσαρμόσει τον σχεδιασμό του στη λογική μιας όσο το δυνατόν αξιοπρεπέστερης αγωνιστικής παρουσίας και ενός αγώνα προετοιμασίας για την κυριακάτικη μάχη του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου.

Σε αυτήν την προσπάθεια πήρε μαζί του 20 ποδοσφαιριστές, στην ουσία όλο το διαθέσιμο, αυτή τη στιγμή, έμψυχο δυναμικό της ομάδας:

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Πέτρος Γόμος, Μιχάλης Γιαννίτσης, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Γιώργος Κούσας, Σίλβα Κλέιτον, Μάριος Κωστούλας, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Δημήτρης Χασομέρης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Καζναφέρης, Κώστας Στόιος, Γιώργος Μακρής.

Ο αγώνας κυπέλλου, Ηρακλής – ΠΑΣ Γιάννινα, θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο στις 19:30 και θα καλυφθεί με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι Cosmote Sports 1.

Η BlueArena θα καλύψει τον αγώνα μέσω “live” ενημέρωσης για την εξέλιξή του.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top