- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπαϊκαρά: “Πολύ καλή η επιλογή ο Ρόκα”

Ο Ντενίς Μπαϊκαρά μίλησε στο “Metropolis 95,5”, σημειώνοντας:

«Είναι αλήθεια ότι δεν αρχίσαμε τόσο καλά το Πρωτάθλημα, όσο θα θέλαμε. Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, είχαμε μαζί μας τον κόσμο. Είχε προηγηθεί η απόφαση με τον Βόλο. Μας πήραν τους τρεις βαθμούς και περιμένουμε να δούμε τι μέλλει γενέσθαι.

 

Ο αγώνας με τον Ηρακλή ήταν τελικός για μας. Ηταν πολύ σημαντικό να φτάσουμε στη νίκη. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, αφού ταυτόχρονα και η προϊστορία δεν ήταν καλή. Είχαμε πάθος και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Αυτό ήταν το σημαντικό για να φτάσουμε στη νίκη.

 

Ξέραμε επίσης ότι ο Ηρακλής δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ετσι, ήταν ευκαιρία, που τον βρήκαμε και σε αυτή την κατάσταση. Δεν θέλαμε να χαρίσουμε τίποτα και μας βγήκε το παιχνίδι.

 

Δεν ξέρω αν ήταν κακός ο Ηρακλής, πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτεροι. Καταφέραμε να πετύχουμε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και να πάρουμε ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογία. Μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής, αλλά φτάσαμε στη νίκη, που τόσο πολύ τη θέλαμε».

 

Για τους Ελευθερόπουλο και Ρόκα, ο Μπαϊκαρά δήλωσε μέσω του Metropolis.

 

Μάλιστα, όταν ήταν στον Πανθρακικό ο Ρόκα είχε αποχωρήσει και τον διαδέχθηκε ο Ελευθερόπουλος. Τώρα, γίνεται το αντίστροφο στον Ηρακλή.

 

«Το θυμάμαι… Δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή», είπε ο Τούρκος ακραίος μέσος και συμπλήρωσε για τον Μανουέλ Ρόκα.

 

«Ημασταν μαζί στον Πανθρακικό. Δουλέψαμε καλά εκείνη την περίοδο. Είναι καλός άνθρωπος και καλός προπονητής. Ο Ηρακλής έκανε καλή επιλογή. Εχω δουλέψει βέβαια και με τον Ελευθερόπουλο. Είναι επίσης καλός προπονητής. Προφανώς έτσι όπως ήταν η κατάσταση στον Ηρακλή, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο».