Τεστάρει δυνάμεις στη Βόχα (18:00)

Ανάγκη νίκης για τον Ηρακλή, μέσα στην έδρα του δυνατού Παμβοχαϊκού…

Βόλει, Ηρακλής

Η παρένθεση των δύο ευρωπαϊκών αναμετρήσεων με την Μπενφίκα και των δύο συνεχόμενων αγωνιστικών ρεπό από το πρωτάθλημα, τελείωσε για τον Ηρακλή.

Οι «κυανόλευκοι» επανέρχονται στην πραγματικότητα της Volley League και μάλιστα μέσα από την απαιτητική διαδικασία της εκτός έδρας αναμέτρησής τους με τον δυνατό αγωνιστικά Παμβοχαϊκό.

Στο Κλειστό της Βόχας ο Ημίθεος θα διεκδικήσει τη νίκη, την οποία επιζητά με επίταση, καθώς έχει μείνει πίσω βαθμολογικά, λόγω των κακών επιδόσεών του στη σειρά των ντέρμπι, που το πρόγραμμά του τον ανάγκασε να δώσει μαζεμένα.

Ο Γιάννης Ορφανός είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και να προετοιμάσει την ομάδα του με την άνεση, την οποία του πρόσφεραν τα χρονικά περιθώρια του δεύτερου στη σειρά ρεπό, ενώ έχει στη διάθεσή του το σύνολο του αγωνιστικού δυναμικού του.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο αρχηγός του «Γηραιού», Κώστας Προύσαλης, επεσήμανε:

«Είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Παμβοχαϊκός είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει καλό προπονητή και γενικά ένα καλό σύνολο αλλά έχει και αδυναμίες και εκεί επάνω θα προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Κατεβαίνουμε για τη νίκη ώστε να μας κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι, όλα τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους οπότε πάμε για να κερδίσουμε».

Όσο για την πλευρά του αντιπάλου, ο πασαδόρος των γηπεδούχων, Μανώλης Δημητριάδης, σημείωσε:

«Ο Ηρακλής είναι ομάδα με πολλούς έμπειρους αθλητές και κορυφαίο πασαδόρο και αυτό θα κάνει το έργο μας πιο δύσκολο. Η ομάδα μας από αγώνα σε αγώνα βελτιώνει τα ποιοτικά της στοιχεία και στόχο μας είναι να ανεβάσουμε μεγαλύτερες ταχύτητες και να κάνουμε λιγότερα λάθη. Περιμένουμε τον κόσμο να μας στηρίξει».

Ο αγώνας Παμβοχαϊκός – Ηρακλής θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος» στις 18:00 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα καλύψει την αναμέτρηση, μέσω “live” ενημέρωσης.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top