Στη Δράμα θα αναζητήσει το φρένο στον κατήφορο… (15:00)

Ο Ηρακλής δοκιμάζεται απέναντι στη Δόξα, με αλλαγμένο βασικό σχήμα…

Μετά το ισχυρό ράπισμα της περασμένης αγωνιστικής, με την ήττα από την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Ηρακλής καλείται να δώσει το «ντέρμπι των απογοητευμένων και των απογοητεύσεων» της μέχρι τώρα διαδρομής της φετινής Football League κόντρα στη Δόξα.

Στη Δράμα, σήμερα το απομεσήμερο, θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, ο οποίος κινείται σε παράλληλη πορεία μαζί του, καθώς και οι Δραμινοί θεωρήθηκαν – εκ των προτέρων – από τις ομάδες – φαβορί για την άνοδο, αλλά – εκ των υστέρων – αποδείχθηκαν το ίδιο… ανεπαρκείς για την επίτευξη του στόχου, όσο και οι «κυανόλευκοι»…

Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα επιδιώξει να βάλει ένα τέρμα στην κατηφόρα, που την έφερε τόσο μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας, από τόσο νωρίς, επιχειρώντας να πετύχει τον δεδομένο στόχο με αλλαγμένη μορφή βασικού σχήματος.

Με δεδομένη την απουσία του τραυματία Κλέιτον και του επίσης τραυματία – αλλά και αποχωρούντος εντός των ημερών – Μενδρινού, ο κόουτς δεν πήρε μαζί του και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μέχρι πρότινος υπολογίζονταν ως βασικοί, όπως ο Μουμίν, ο Κούσας και ο Χιντζίδης, αλλά και ο Γεωργίου, που είχε το ρόλο εναλλακτικής λύσης.

Υπό αυτές τις συνθήκες αναμένονται ανακατατάξεις σε επίπεδο βασικής ενδεκάδας, τόσο στην άμυνα (ενδέχεται να επανέλθει ο Ζιαμπάρης), όσο και στη μεσαία γραμμή (για να καλυφθούν τα κενά των Μουμίν και Κλέιτον – Μενδρινού).

Οι 18 της αποστολής του Ημίθεου είναι οι:

Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Γιαννίτσης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Κουκόλης, Κωστούλας, Κουτρομάνος, Παναγιωτούδης, Τάι, Καλτσάς, Πασάς, Ντούνης, Χασομέρης, Πτηνόπουλος, Περόνε, Ρόβας, Καζναφέρης.

Η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Football League, Δόξα Δράμας – Ηρακλής, θα διεξαχθεί στο γήπεδο Δόξας Δράμας, στις 15:00 και θα καλυφθεί με απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top