- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μέξας: “Καλύτεροι απέναντι στον Ερμή Αγιάς”

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΗΡΑΚΛΗ, Κώστα Μέξα, για τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας αλλά και για το δύσκολο παιχνίδι της Λάρισας απέναντι στον Ερμή Αγιάς.

Αναλυτικά:

“Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σορώτο για τα καλά του λόγια. Ξέραμε πως είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ καλή χημεία. Παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Έχει χάσει εύκολα μόνο μέσα στη Νίκαια. Από την Τετάρτη το βράδυ και έπειτα έπρεπε να ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο σημερινό παιχνίδι. Αν χαλαρώναμε λίγο, αν κάναμε μερικές λάθος επιλογές στην επίθεση, ο Κόροιβος γύριζε το παιχνίδι. Σημασία για μένα έχει να κερδίσουμε το παιχνίδι ακόμη και να μην παίξουμε καλά, όσο και αν δε μου αρέσει ο τρόπος που το λέω, γιατί πάντα με νοιάζει να παίζει η ομάδα καλά. Ξέρουμε πως αυτό δε γίνεται πάντα. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, ενώ ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ίσως η κούραση να έφταιγε από τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ιωνικό. Κάναμε αρκετά λάθη και ανά διαστήματα δεν παίζαμε όπως έπρεπε να παίξουμε. Σήμερα αυτό που μας ενδιέφερε ήταν η νίκη και συνεχίζουμε στο δύσκολο έργο που έχουμε, με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις στην Λάρισα και την Κω”.

Για την απουσία του Σοκ: “Η απουσία του Σοκ είναι πολύ σημαντική κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα παιδί που στη λειτουργία της ομάδας έχει σημαντικό ρόλο. Διαβάζει πολύ καλά το πιν εν ρολ, δίνει ρυθμό στην επίθεση με την ταχύτητά του. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις ώστε να είμαστε καλύτεροι από ότι ήμασταν σήμερα και να είμαστε έτοιμοι. Έχοντας και παραπάνω ενέργεια μερικά παιδιά που σήμερα φαινόντουσαν κουρασμένα από το παιχνίδι της Τετάρτης. Θα είμαστε πιο φρέσκοι, ωστόσο όπως είπα θα είναι ένα δύσκολο αλλά πολύ σημαντικό παιχνίδι”.