Ελευθερόπουλος: “Θέλω να συναντηθώ με τον πρόεδρο!”

Ο προπονητής του Ηρακλή υπογράμμισε ότι οι παίκτες, που “κόπηκαν” από την αποστολή, έμειναν εκτός με απόφαση της διοίκησης, με την οποία ο ίδιος δεν συμφωνεί…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ρήξη στις σχέσεις προπονητή και διοίκησης, καθώς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Δράμας, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δήλωσε ότι παρέδωσε τη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών στη διοίκηση, αλλά οι διοικούντες επέλεξαν να τους “κόψουν” από την ομάδα σε λάθος τάιμινγκ, καθώς ο ίδιος τους χρειάζονταν μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος…

Αναλυτικά, όσα είπε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος:

“Εμείς δεν υπήρχαμε σήμερα στο γήπεδο. δεν μπήκαμε ποτέ για να αγωνιστούμε. Η Δόξα ήταν καταφανέστατα καλύτερη και μας νίκησε απολύτως δίκαια.

Θα πρέπει να έχω συνάντηση με τη διοίκηση, προκειμένου να μου εξηγηθεί το πλάνο επάνω στο οποίο θα βαδίσουμε από εδώ και πέρα.

Οι ποδοσφαιριστές, που αποκλείστηκαν από την αποστολή δεν συμμετείχαν με απόφαση της διοίκησης. Ο πρόεδρος είναι εδώ και θα πρέπει να συναντηθώ μαζί του. Μου ζητήθηκε λίστα παικτών υπό αποχώρηση, την έδωσα, αλλά κόπηκαν από τη διοίκηση από την αποστολή σε πολύ λάθος τάιμινγκ».

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Το ιστορικό φιλικό με την Μπάγερν για τα 70χρονα του Ημίθεου (pics+doc)

Ποδόσφαιρο

Back to Top