Συγχαρητήρια της CEV προς τον Ηρακλή!

Εντυπωσιασμένοι οι παράγοντες της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας βόλεϊ από την εικόνα της Μίκρας στον αγώνα με τη Μπενφίκα.

Βόλει, Ηρακλής

Μόνο απαρατήρητα δεν πέρασαν από την διοργανώτρια αρχή του Challenge Cup, όσα συνέβησαν στο Κλειστό της Μίκρας στον αγώνα του Ηρακλή με την Μπενφίκα.

Ο παρατηρητής της CEV μετέφερε στους ιθύνοντες της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του αθλήματος τα της ιδιαίτερης και εντυπωσιακής παρουσίας των φίλων του Ημίθεου στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας στην έκθεσή του ότι το Κλειστό ήταν κατάμεστο και οι φίλοι του γηπεδούχου έντονα εκδηλωτικοί, δημιουργώντας μία φανταστική οπαδική ατμόσφαιρα, χωρίς να ξεφύγουν από τα φίλαθλα όρια.

Επεσήμανε δε ότι χειροκροτήθηκε και ο αντίπαλος από την κερκίδα, παρά την ήττα και τον αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας, ενώ υπογράμμισε το γεγονός ότι τα μέλη της πορτογαλικής αποστολής ανταπέδωσαν στο όλο υπέροχο κλίμα, που δημιουργήθηκε, με χειροκρότημα προς τους φίλους των «κυανολεύκων», ενώ οι διαιτητές της αναμέτρησης εξέφρασαν με τη σειρά τους την ευαρέσκειά τους με υπόκλιση προς το κοινό!

Όλα αυτά, έκαναν τους ιθύνοντες της CEV, σε επικοινωνία, που είχαν με τους ανθρώπους της διοίκησης του «Γηραιού» να τους εκφράσουν την απόλυτη ικανοποίησή τους και να τους συγχαρούν.

«Τέτοιες εικόνες προάγουν και βοηθούν ουσιαστικά το άθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Θα χαρούμε να έχουμε και την επόμενη περίοδο συμμετοχή του Ηρακλή σε διοργάνωσή μας…», ήταν το μήνυμα των… Λουξεμβούργιων «τεχνοκρατών» του αθλήματος, οι οποίοι – ωστόσο – αποδείχθηκε ότι στάθηκαν με εξαιρετικά ευμενή διάθεση στα όσα συνέβησαν στη Μίκρα το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου…

Σχετικά Άρθρα

Back to Top