- Bluearena - https://bluearena.gr -

Έρχονται, με γεμάτη ατζέντα, Τομ και Καραντώνης

Μέχρι το βράδυ, απόψε, αναμένεται να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ. Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης ολοκληρώνουν το μακρύ ταξίδι τους από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και καταφθάνουν, έχοντας κανονίσει να «βγάλουν» ένα ιδιαίτερα γεμάτο και βαρύ πρόγραμμα τις προσεχείς μέρες.

Σε πρώτη φάση, θα βρεθούν αύριο, Σάββατο 15/12, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα, απέναντι στη Δόξα και για τον σκοπό αυτό θα ταξιδέψουν (μαζί με άλλους διοικητικούς συνεργάτες τους) στη Δράμα.

Επόμενο βήμα της εδώ παρουσίας τους θα είναι η σύσκεψη συνεργασίας, τόσο με τον Ηλία Θεοδωρίδη, όσο και με τον Δημήτρη Ελευεθρόπουλο, ώστε να τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα, που αφορούν στη ριζική αναμόρφωση του ρόστερ. Αναμένεται να καταλήξουν στις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών, των οποίων η συνεργασία θα λυθεί και θα αποχωρήσουν, ενώ – παράλληλα – θα αρχίσει η διαδικασία προσδιορισμού των μεταγραφικών στόχων.

Σε διοικητικό επίπεδο, αναμένεται να τους απασχολήσει το θέμα του οικονομικού πολέμου, που δέχεται η ΠΑΕ από τους επιθετικούς πιστωτές του Παπαθανασάκη και του μπλοκαρισμένου λογαριασμού, ο οποίος δημιουργεί οικονομική και λογιστική αρρυθμία.

Παρεπόμενο αυτής ακριβώς της αρρυθμίας, η εκκρεμότητα, που υφίσταται με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, η οποία θα επιχειρηθεί αν ρυθμιστεί, αν και – όπως τόνισε προσφάτως ο Στάθης Καραντώνης – το συγκεκριμένο ζήτημα δεν εμπόδισε έως τώρα το να είναι τακτοποιημένοι οικονομικά οι ποδοσφαιριστές, τόσο σε επίπεδο μισθών, όσο και δόσεων συμβολαίου.

Στη γεμάτη ατζέντα των δύο ομογενών επιχειρηματιών εντάσσεται και η πραγματοποίηση μιας τελικής προσπάθειας, προκειμένου να κλείσει (επιτέλους) θετικά το θέμα με τη χορηγία, την οποία αναμένει από την αρχή της περιόδου ο Ηρακλής, με τους πολιτειακούς φορείς, όμως, να μην υλοποιούν τη σχετική δέσμευση.

Επίσης, αναμένεται να ρυθμιστούν τα διαδικαστικά της πραγματοποίησης συνέντευξης Τύπου την ερχόμενη εβδομάδα (πιθανότατα), ώστε η «κυανόλευκη» διοίκηση να τοποθετηθεί επί παντός αγωνιστικού και διοικητικού θέματος, σε επίσημο επίπεδο.