- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τα γκολ της Άιντραχτ και το κίνητρο της Σάλτσμπουργκ!

υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στο κουπονι οπαπ [1]. Οι τελευταίοι που δεν έχουν «κλείσει» εισιτήριο για τους «32» το… σφραγίζουν απόψε και το κίνητρο αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο.

 

Λάτσιο – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

 

Έχει συμπληρώσει έναν μήνα χωρίς νίκη η Λάτσιο, διανύοντας περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος. Το περασμένο Σάββατο, έμεινε στο 2-2 με τη Σαμπντόρια, σε ένα ματς που στάθηκε τυχερή, ισοφαρίζοντας στο 96′. Πάντως, στο Γιουρόπα Λιγκ έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση ως δεύτερη. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με σκορ 2-0 από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Από την άλλη πλευρά, η Άιντραχτ έρχεται από ένα δίμηνο… φωτιά! Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ωστόσο, γνώρισε ισάριθμες ήττες, με πιο πρόσφατη το 1-0 από τη Χέρτα στο Βερολίνο. Στον όμιλο πάντως, έχει ήδη πάρει την πρωτιά, μετά το εμφατικό 4-0 επί της Μαρσέιγ στη Φρανκφούρτη. Δεδομένου πως η αποψινή αναμέτρηση δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και με βάση τον τρόπο παιχνιδιού των δύο ομάδων, θα πάμε με το combo στα γκολ. Πάμε με το αμφίσκορο και το over 3.5.

 

Σέλτικ – Red Bull Σάλτσμπουργκ

 

Επέστρεψε στην κορυφή του σκωτσέζικου πρωταθλήματος η Σέλτικ, που έκανε πλάκα στο… ντέρμπι κορυφής με την Κιλμάρνοκ, επικρατώντας 5-1. Την ίδια ώρα, στο Γιουρόπα Λιγκ έρχεται από σπουδαίο διπλό στο Τροντχάιμ, με σκορ 1-0 επί της Ρόζενμποργκ. Βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου και με το βαθμό της ισοπαλίας απόψε, εξασφαλίζει την πρόκριση. Διαφορετικά θέλει να μην επικρατήσει η Λειψία. Στον αντίποδα, η Σάλτσμπουργκ συνεχίζει με σπασμένα φρένα. Δεν έχει ηττηθεί φέτος, ενώ προέρχεται από το 2-2 στην έδρα της ουραγού Αντμίρα. Στον όμιλο, η νίκη με σκορ 1-0 επί της Σάλτσμπουργκ της έδωσε την πρωτιά. Αν ωστόσο καταφέρει να νικήσει τους γηπεδούχους, δίνει στη Σάλτσμπουργκ (ομάδα της ίδια ιδιοκτησίας) την ευκαιρία να τους προσπεράσει στη βαθμολογία. Λόγω αυτού, έχουν κίνητρο οι Αυστριακοί και θα πάρουμε το διπλό με ασιατικό χάντικαπ 0,25.