Μέξας: “Σημαντική νίκη, που μας δίνει αυτοπεποίθηση!” (vid)

“Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα”, δήλωσε ο κόουτς των “κυανολεύκων”, μετά τον αγώνα.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Κώστας Μέξας σημείωσε:

“Ήταν ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης, 40-45 λεπτά. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, με εξάιρεση κάποια στιγμή που ο Ιωνικός ξέφυγε για λίγο στο σκορ, είχαμε σκαμπανεβάσματα και οι δύο ομάδες, καλές και κακές στιγμές. Στα τελευταία τρία λεπτά της κανονικής διάρκειας και στην παράταση οι παίκτες μας, έβγαλαν απίστευτο χαρακτήρα και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια. Αν και έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, όποιος και να κέρδιζε δίκαιο θα ήταν. Σήμερα έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες, νομίζω και με τη δύναμη που μας έδωσε ο κόσμος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, που ήταν πολύ κοντά στην ομάδα, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να επιστρέψουμε και να πάρουμε μία σημαντική νίκη για το στόχο που έχουμε. Κάναμε ένα ακόμη βήμα αλλά πρέπει ήδη να το ξεχάσουμε, γιατί το Σάββατο μας περιμένει δύσκολο ματς στην έδρα μας, συν την απώλεια του Σοκ και την κούραση από τη σημερινή υπερπροσπάθεια. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε πολύ καλά, σωματικά, πνευματικά και θέλουμε οπωσδήποτε τον κόσμο στο γήπεδο. Είναι ένα εξίσου σημαντικό παιχνίδι, με το σημερινό. Είναι ένας μαραθώνιος. Σήμερα δείξαμε χαρακτήρα σαν ομάδα. Τα παιδιά έκαναν το 100%, αυτό που τους ζήτησα. Μόνο να παλέψουν για σαράντα λεπτά. Το κάναμε με το παραπάνω και είμαστε ευχαριστημένοι, λάθη ήταν λογικό να γίνουν, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Στο μεγαλύτερο μέρος ήμασταν καλοί, κάποια στιγμή ίσως να φταίω κι εγώ με το rotation, είχαμε διάρκεια, ενέργεια, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε πολλά πράγματα απλά και οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα, πάικτες που έχουν παίξει χρόνια στην Α1. Είναι δύσκολο να κρατηθούμε, έχει δρόμο το πρωτάθλημα, αλλά κερδίσαμε, πήραμε αυτοπεποίθηση αλλά για να την κρατήσουμε μετράει το ματς του Σαββάτου, για μένα είναι κομβικό”.

Για τα κέρδη της ομάδας από τη νίκη με τον Ιωνικό:

“Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, και να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε κάνει. Θεωρώ ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση”.

Για την κατάσταση του Σοκ (καθώς τραυματίστηκε):

“Έχει θλάση, θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι του Σαββάτου και πιθανόν και αυτό με τον Ερμή στη Λάρισα. Θα κάνουμε αγώνα δρόμου να προλάβει το παιχνίδι στην Κω. Είναι σημαντική απώλεια, θα πρέπει τώρα όλοι να παλέψουμε, να δώσουμε ακόμα παραπάνω για να καλύψουμε αυτή την απουσία”. 

Το βίντεο των δηλώσεών του κόουτς του Ημίθεου:

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top