Μάχη με τον χρόνο για την επάνοδο του Σοκ

Θλάση στον αριστερό δικέφαλο για τον Εσθονό «εγκέφαλο» του Ηρακλή, με τον Κώστα Μανώλογλου και το επιτελείο του να αρχίζουν τον σκληρό αγώνα της αποκατάστασης.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Το εξαιρετικά δυσάρεστο νέο, που προέκυψε από το – κατά τα άλλα – ολόλαμπρο αγωνιστικό απόγευμα του Ιβανωφείου, ήταν ο σημαντικός τραυματισμός του Στεν Σοκ.

Ο Εσθονός, ο οποίος αποτελεί το βαρόμετρο για την αγωνιστική παρουσία της ομάδας, στην τελευταία φάση του κανονικού αγώνα, υπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, δεν αγωνίστηκε στην παράταση και είναι βέβαιο ότι τίθεται εκτός μάχης για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Κόροιβο στο Ιβανώφειο.

Ο γιατρός της ομάδας και το επιτελείο του, από χθες βράδυ, «έχουν πέσει πάνω» στον εξαιρετικό πλέι μέικερ της ομάδας και επιδιώκουν την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση του τραυματισμού του, ώστε να χάσει όσο το δυνατόν λιγότερα παιχνίδια στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σήμερα, ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξέταση μαγνητικής τομογραφίας, ώστε να αποκαλυφθεί το ακριβές μέγεθος του τραύματος, όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει και την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας, με τον Ερμή στην Αγιά.

Οι προσπάθειες του «κυανόλευκου» ιατρικού επιτελείου επικεντρώνονται κυρίως στο να καταστεί δυνατό να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Σοκ για την αναμέτρηση με τον Ιπποκράτη, η οποία έπεται αυτών των αγώνων και μεσολαβεί για τη διεξαγωγή της ένα διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών.

Σχετικά Άρθρα

Μαλέσεβιτς: “Ακόμη καλύτεροι, για να φτάσουμε στην τρίτη νίκη!”

Μπάσκετ

Yπόκλιση Μάνταλου στους Ηρακλειδείς: “Οι τύποι είναι απίστευτοι!”

Μπάσκετ

Back to Top