Υπέρβαση ανόδου στο «καυτό» Ιβανώφειο (18:00)

Ο πανίσχυρος Ιωνικός του δυσθεώρητου μπάτζετ και ο Ηρακλής με τον «πύρινο» κόσμο του, που θα δώσουν τη μεγάλη μάχη…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Η ώρα κατά την οποία ο Ηρακλής θα τεθεί αντιμέτωπος του μεγάλου φαβορί της κατηγορίας, έφτασε. Η ομάδα του Κώστα Μέξα κοντράρεται σήμερα το απόγευμα στο Ιβανώφειο με έναν αντίπαλο, ο οποίος διαθέτει την άνεση να χρηματοδοτείται από έναν παράγοντα, που αρέσκεται στο να χορηγεί αφειδώς με χρήματα τα project του, προκειμένου να διασφαλίσει το απόλυτο της επιτυχίας.

Απέναντι στον Ιωνικό του Τσάπα, ο Ημίθεος θα έχει να αντιτάξει – πρώτα από όλα – την κορυφαία ελληνική μπασκετική έδρα, όπως παραδέχονται οι – πραγματικά αντικειμενικοί – ουδέτεροι, μια ομάδα έμπειρη, με πολλές εναλλακτικές λύσεις και το πάθος για την επιτυχία.

Είναι βέβαιο ότι θα δοθεί μία σκληρή και εξαιρετικά δύσκολη μάχη στο Ιβανώφειο, η οποία θα κριθεί στην υπομονή, τη θέληση και την αποτελεσματικότητα, συστατικά στοιχεία για τη νίκη, τα οποία φιλοδοξούν να διαθέτουν οι γηπεδούχοι της σημερινής αναμέτρησης.

Απέναντί τους ένα αγωνιστικό σύνολο, αναμφισβήτητης ισχύος, με παίκτες πρώτης γραμμής, ακόμη και σε επίπεδο εφεδρικών επιλογών: Βασιλόπουλος, Κομποδιέτας, Καράμπουλας, Κανονίδης, Σάφτενααρ, Σαχπατζίδης, Λιακόπουλος, Μιλιντίγεβιτς, Μπατής, Τσαγκαράκης,  Δημητριάδης και Πετροδημόπουλος, συγκροτούν μία αγωνιστική σύνθεση, η οποία προσδίδει τον αέρα του φαβορί στους Νικαιώτες, αλλά κάθε άλλο παρά αποθαρρύνει τον Ημίθεο, που θα παλέψει με πάθος για την υπέρβαση.

Μία νίκη – υπέρβαση, η οποία θα του ανοίξει διάπλατα – αν όχι τον δρόμο – τις προοπτικές για την επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Βασικό όπλο του κόουτς των γηπεδούχων στη μάχη του Ιβανωφείου, πέρα από την «καυτή» ατμόσφαιρα, που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της ομάδας, το γεγονός ότι θα έχει στη διάθεσή του όλο το αγωνιστικό δυναμικό του.

Ο αγώνας κορυφής, Ηρακλής – Ιωνικός στο Ιβανώφειο θα αρχίσει στις 18:00 και θα καλυφθεί με «ζωντανή» διαδικτυακή – τηλεοπτική μετάδοση από το επίσημο κανάλι της ΚΑΕ Ηρακλής στο YouTube, ενώ η BlueArena θα τον καλύψει με “live” ενημέρωση της εξέλιξής του.

Σχετικά Άρθρα

Σπρίντζιος: “Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για την πρόκριση στο Final 4!”

Μπάσκετ

Back to Top