Δρακόπουλος: “Πιστεύω στη νίκη – υπέρβαση”

Ο πρόεδρος της “κυανόλευκης” ΚΑΕ για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο Θόδωρος Δρακόπουλος μίλησε στον FAIR PLAY 96,1:

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό:« Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι. Μια νίκη θα μας φέρει στις πρώτες θέσεις που είναι και οι προνομιούχες. Εάν χάσουμε δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Το σημαντικό είναι να κερδίσουμε όλους τους υπόλοιπους. Νομίζω είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και τον Ιωνικό στην έδρα μας. Εγώ πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα παρά το εξαιρετικό ροστερ του Ιωνικού. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση και να νικήσουμε. Εάν κερδίσουμε σήμερα νομίζω ότι θα βγούμε μέσα στους δυο πρώτους».

Για τον Ηρακλή: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το μπάσκετ που παίζουμε. Νομίζω ο προπονητής έχει αλλάξει την φιλοσοφία της ομάδας. Οι παίκτες βλέπουν πλέον πιο σοβαρά τα παιχνίδια. Ο Ιωνικός με αυτό το ροστερ θα είχε μια πολύ καλή πορεία στην Α1. Εμείς παίξαμε με τον Άρη και σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Νομίζω με κάποιες προσθήκες θα μπορούσαμε να κάναμε μια καλή πορεία στην Α1».

Για τον κόσμο: «Θέλω να παρακαλέσω τον κόσμο να είναι σωστός μέσα στο γήπεδο Τον θέλουμε διπλά μας. Δεν χρειάζεται να προκαλέσουμε».

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

Back to Top