Τέλος στις φήμες «περί απλήρωτων παικτών» βάζει ο Στάθης Καραντώνης

Ο αντιπρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι άπαντες είναι τακτοποιημένοι οικονομικά, παραδέχεται ότι υπάρχει θέμα με τα συμβόλαιά τους, το οποίο θα ρυθμιστεί και ετοιμάζει… «μετακόμισή» του στη Θεσσαλονίκη.

Όλοι όσοι παροικούν την «κυανόλευκη»… Ιερουσαλήμ έχουν καταστεί μάρτυρες φημών, που έχουν διασπαρεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, σχετικά με το ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι απλήρωτοι και η διοίκηση τους «έχει πίσω» στον τομέα των οικονομικών.

Στα σενάρια αυτά βάζει τέλος ο  πλέον άμεσος συνεργάτης του μεγαλομετόχου και «υπ’ αριθμόν 2» της διοίκησης, Στάθης Καραντώνης, τοποθετώντας τα θέματα στην πραγματική βάση τους.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, λίγες μέρες πριν αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο, διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών, σημειώνοντας ότι άπαντες είναι τακτοποιημένοι, παρά το ουσιαστικότατο πρόβλημα, το οποίο αντιμετωπίζει η ΠΑΕ με το μπλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού.

Από την άλλη, παραδέχεται ότι οι πληροφορίες περί προβλήματος αναφορικά με τη σύναψη συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές αληθεύουν, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για θέμα, που σύντομα πρόκειται να ρυθμιστεί και το οποίο – όντως – προκαλείται από τη δέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού.

Ωστόσο, ο «κυανόλευκος» αντιπρόεδρος υπογραμμίζει ότι αυτό το γεγονός δεν έχει επηρεάσει ούτε κατ’ ελάχιστον την φερεγγυότητα και την τυπικότητα των πληρωμών της ΠΑΕ προς το έμψυχο δυναμικό του αγωνιστικού τμήματος.

Τέλος, σημειώνει ότι, επειδή έχει εντοπιστεί ένα σημαντικό ζήτημα με την απόσταση από την οποία λειτουργούν τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια της «κυανόλευκης» ποδοσφαιρικής εταιρείας, ο ίδιος θα επιχειρήσει στο προσεχές διάστημα να μετασχηματίσει κατ’ αυτόν τον τρόπο την καθημερινότητα των υποχρεώσεών του, ώστε να  βρίσκεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη Θεσσαλονίκη, από ό,τι στη Φιλαδέλφεια.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top