“Ξεφτιλίζετε τον Ηρακλή και εμάς! Όποιος δεν μπορεί, να φύγει από μόνος του!”

Σκληρή γλώσσα από οπαδούς της ομάδας, που βρέθηκαν στην προπόνηση της Μίκρας – “Τέρμα η ανοχή! Ντροπιάζετε τον Σύλλογο!”, το μήνυμα προς τους “κυανόλευκους” ποδοσφαιριστές.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ξεχείλισε το ποτήρι της οργής στο οπαδικό περιβάλλον του Ημίθεου και αυτό θέλησαν να καταδείξουν Ηρακλειδείς, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα (11/12) στην προπόνηση της Μίκρας και θέλησαν να απευθυνθούν προς του ποδοσφαιριστές.

“Μας έχετε ξεφτιλίσει! Ντροπιάζετε αυτόν τον τεράστιο Σύλλογο, που σας έχει τιμήσει και σας έχει δώσει αυτήν τη φανέλα να φοράτε. Έχετε αποδείξει ότι δεν την αξίζετε. Με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, που φέρνετε, έχετε ντροπιάσει τον Ηρακλή και εμάς. Θα πρέπει να ντρέπεστε αυτό το κόσμο, που πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα και σας στηρίζει. Όσοι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις, το καλύτερο, που έχετε να κάνετε, είναι να βγάλετε αυτήν τη φανέλα και να φύγετε από μόνοι σας! Τελειώσαμε!  Τέρμα η ανοχή! Δεν έχετε άλλα περιθώρια!”, ανέφεραν μεταξύ πολλών άλλων οι οπαδοί προς τους παίκτες του Ημίθεου.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε κανονικά, καθώς οι φίλοι της ομάδας δεν δημιούργησαν το παραμικρό επεισόδιο, παρά μόνο πέρασαν με εμφατικό τρόπο το μήνυμά τους στο αγωνιστικό δυναμικό της ομάδας.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top