- Bluearena - https://bluearena.gr -

Απόλυτος προβληματισμός

Σε περιδίνηση έχει πέσει και πάλι ο Ηρακλής, καθώς οι δύο συνεχόμενες νίκες με Σπάρτη και Αήττητο ακολουθήθηκαν από την παταγώδη αποτυχία της αναμέτρησης με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Καυτανζόγλειο.

Ο κόσμος, από την πλευρά του, αντέδρασε με ξέσπασμα οργής και επιθετικότητα κατά των παικτών για την εικόνα, που εμφανίζουν, ενώ η διοίκηση της ΠΑΕ περίπεσε σε τεράστιο προβληματισμό.

Ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Στάθης Καραντώνης ενημερώθηκαν για τα πάντα σχετικά με την έκβαση των πραγμάτων στην αναμέτρηση με της ομάδα από την Άρτα και αισθάνθηκαν τεράστια απογοήτευση από το αγωνιστικό πισωγύρισμα της ομάδας.

Αμφότεροι αναμένονται επί ελληνικού εδάφους την ερχόμενη Παρασκευή και θα συσκεφθούν από κοντά με τους διοικητικούς συνεργάτες τους, προκειμένου να καταλήξουν σε αποφάσεις αντιμετώπισης της όλης κατάστασης.

Βεβαίως, σε συνεργασία με τον διοικητικό υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλία Θεοδωρίδη και τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, θα θέσουν επί τάπητος το πλάνο για τη μεταγραφική ενίσχυση, σε μία προσπάθεια να αλλάξει άρδην το αγωνιστικό προφίλ του Ημίθεου.