- Bluearena - https://bluearena.gr -

Με συνταγή από Σπάτα, για την τρίτη συνεχόμενη νίκη

Σερί νικών θα επιχειρήσει να «κτίσει» ο Ηρακλής, στοχεύοντας στην κατάκτηση των τριών βαθμών και κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκης, στον σημερινό αγώνα του Καυτανζογλείου.

Οι «κυανόλευκοι» είναι ευνόητο ότι αντιμετωπίζουν με μονοδρομική λογική το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα τους οδηγήσει σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι κατάκτησης τριπόντου, αυτήν τη φορά απέναντι σε έναν αντίπαλο οποίος διατηρεί πολλά αγωνιστικά προβλήματα.

Αυτό, βεβαίως, για τον φετινό – τουλάχιστον ασταθή – Ηρακλή, δεν αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας, κάτι το οποίο γνωρίζει άριστα ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα εμφανιστεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και αποτελεσματική, ώστε να φέρει σε αίσιο πέρας την αποστολή της.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» φαίνεται ότι θα κινηθεί πολύ κοντά στο πλαίσιο των επιλογών, που πραγματοποίησε στον προηγούμενο αγώνα, με τον Αήττητο στα Σπάτα, δηλαδή τη χρησιμοποίηση σχήματος μεσαίας γραμμής με δύο «εξάρια» (Μουμίν – Καλτσάς) και με τον επιτελικό μέσο (Μενδρινός) να έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται πολύ κοντά στον σέντερ φορ (Περόνε).

Θα απουσιάσουν από τα πλάνα του, λόγω τραυματισμού, Κλέιτον και Κανακούδης (μακροχρόνιος απών), ενώ έχει επιλέξει τους εξής 19 ποδοσφαιριστές (από τους οποίους θα προκύψει – πριν τον αγώνα – η τελική 18άδα):

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσεΐν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι), Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Μηνάς Πτηνόπουλος, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Κώστας Καζναφέρης.

Η αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής, μεταξύ Ηρακλή και ΑΕ Καραϊσκάκης, θα αρχίσει στις 15:00 στο Καυτανζόγλειο και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά.

Η BlueArena θα καλύψει την εξέλιξη της αναμέτρησης, μέσω “live” ενημέρωσης, σε πραγματικό χρόνο.