Ορφανός: “Περήφανος, που είμαι στον Ηρακλή”

Ο κόουτς του Ημίθεου έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου για την παρουσία του στον ευρωπαϊκό αγώνα της Μίκρας.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης Ορφανός φιλοξενήθηκε στον FAIR PLAY 96,1:

Για την απουσία του Αρμενάκη και γενικότερα για το παιχνίδι με την Μπενφίκα:

«Σίγουρα είναι μια έλλειψη ο Τόλης. Το ότι αγωνίστηκε δύο σετ ήταν παραπάνω από τις δυνάμεις του. Η Μπενφίκα είναι μία δυνατή ομάδα που έχει το εξαπλάσιο μπάτζετ από εμάς, απλά πιστεύω ότι μας άφησε την εντύπωση ότι μετά την καλή εμφάνιση στην Πορτογαλία πως εδώ θα κάνουμε την ανατροπή με τον κόσμο μας. Μας πίεσαν πάρα πολύ και έτσι ήρθε ένα εύκολο 0-3».

Για τον κόσμο:

«Ένιωσα περήφανος που είμαι στην ομάδα του Ηρακλή με αυτόν τον κόσμο, παρόλο που έβλεπε ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά δεν σταμάτησε να φωνάζει και να χειροκροτεί. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, τέτοιο κόσμο δεν τον συναντάς στην Ευρώπη. Όλοι υποκλίθηκαν στον κόσμο του Ηρακλή, διαιτητές και άνθρωποι της Μπενφίκα. Αυτό δείχνει την ποιότητα του κόσμου του Ηρακλή, που πολλές φορές στο Ελληνικό πρωτάθλημα έχει κατηγορηθεί».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Ένα πρωτάθλημα που μας προβληματίζει γιατί έχουμε δύο συνεχόμενα ρεπό. Οι ισορροπίες αλλάζουν, οι ομάδες είναι πολύ κοντά. Βλέπουμε πολλά παιχνίδια που κρίνονται στο τάι μπρέικ και θα είναι ένα πρωτάθλημα οπού μέχρι την τελευταία αγωνιστική με μία ήττα ή μία νίκη θα αλλάζουν οι ισορροπίες».

Για τα δύο συνεχόμενα ρεπό που έχει ο Ηρακλής:

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως επέτρεψαν να γίνει αυτό το πράγμα, δεν έχει ξαναγίνει. Στον επόμενο γύρο θα έχουμε ένα κενό διάστημα 20 ημερών, θα έχουμε τεράστιο πρόβλημα με 20 μέρες χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα».

Πηγή: FAIR PLAY 96,1

Σχετικά Άρθρα

ΤΑΑ: “Γιάννη, σε ευχαριστούμε – Πάντα ανοικτή η πόρτα…”

Βόλει

Back to Top