- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ορφανός: “Καταπληκτικό, αυτό που ζήσαμε με αυτόν τον κόσμο!”

Ο κόουτς του Ηρακλή σημείωσε:

«Καταρχάς θέλω να πω πως αυτό που ζήσαμε σήμερα εδώ μέσα ήταν καταπληκτικό, ένας κόσμος απίστευτος και γι’ αυτό τα συναισθήματά είναι λίγο αντιφατικά. Από την μια χαρά που ο κόσμος ήταν εκεί και χειροκροτούσε, τραγουδούσε παρ’ όλο που χάσαμε εύκολα από μια ομάδα που έδειξε ότι είναι όντως μια πολύ καλύτερη ομάδα και από την άλλη λύπη που δεν καταφέραμε να κοντράρουμε το παιχνίδι και να δώσουμε μια χαρά σε αυτόν τον κόσμο.

Δυστυχώς η Μπενφίκα έπιασε πολύ καλό σερβις και μας έκανε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή και κατ΄ επέκταση μετά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού μας. Γνωρίζαμε ότι είναι μια καλή ομάδα, με πενταπλάσιο μπάτζετ από εμάς. Στην Πορτογαλία το 2ο και το 3ο σετ κρίθηκαν στον πόντο, πιστέψαμε σε αυτό και ότι εδώ μέσα μπορούσαμε να κάνουμε το κάτι διαφορετικό. Δεν το καταφέραμε.

Συνεχίζουμε διότι έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τα Χριστούγεννα και την λήξη του πρώτου γύρου. Έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκο και ένα εντός με τον Φοίνικα. Αφήνουμε πίσω τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αν και για εμάς ήταν χαρά που βρέθηκε ξανά ο Ηρακλής να παίζει στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε, πρέπει να ανασυνταχθούμε, να δούμε πού πονάει η ομάδα να δουλέψουμε και διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας».