- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μετάθεση μιας εβδομάδας στην άφιξη Τομ και Καραντώνη

Ο Στάθης Καραντώνης είχε ήδη αποφασίσει ότι δεν θα μπορέσει να πραγματοποιήσει αυτήν την εβδομάδα το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη, καθώς του έχει προκύψει μία ανυπέρβλητη υποχρέωση, γεγονός, το οποίο μετέθεσε την έλευσή του για τις αμέσως προσεχείς μέρες.

Ωστόσο, το ίδιο ακριβώς συνέβη και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Τομ Παπαδόπουλο, ο οποίος αναμενόταν να αφιχθεί εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη, επισπεύδοντας την – αρχικώς προγραμματισμένη για αργότερα μέσα στον μήνα – άφιξή του.

Και ο μεγαλομέτοχος, λοιπόν, ενημέρωσε τους διοικητικούς συνεργάτες του στον Ηρακλή ότι, λόγω απρόβλεπτου επαγγελματικού θέματος, το οποίο οφείλει να ρυθμίσει, θα πρέπει να παραμείνει στη Φιλαδέλφεια και να μεταθέσει για την επόμενη εβδομάδα και τη δική του έλευση.

Θα παρακολουθήσουν τρεις αγώνες

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης έχουν αλλάξει τα αεροπορικά εισιτήριά τους, με την άφιξή τους να προσδιορίζεται – πλέον – για την Παρασκευή 14/12, οπότε αμφότεροι θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη, έχοντας συνταξιδεύσει.

Προγραμματίζουν να παρακολουθήσουν τρεις αναμετρήσεις της ομάδας, αυτήν με τη Δόξα στη Δράμα για την 9η αγωνιστική της Football League – την αμέσως επόμενη μέρα της άφιξής τους (Σάββατο 15/12) – την εμβόλιμη αγωνιστική υποχρέωση με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το κύπελλο (Καυτανζόγλειο, Τρίτη 18/12), αλλά και την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση του Ημίθεου για το πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή για τις γιορτές, αυτήν του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, την Κυριακή 23/12.

Ανοικτό της συνέντευξης Τύπου

Κατόπιν, πρόεδρος και αντιπρόεδρος αναμένεται να επιστρέψουν στις ΗΠΑ, προκειμένου να περάσουν με τις οικογένειές τους τις μέρες των γιορτών. Όμως, στο πρόγραμμά τους πάντοτε υπάρχει το ισχυρό ενδεχόμενο να παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για όλα τα θέματα της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού Τμήματος, κατά την οποία θα παρουσιαστεί επισήμως ο νέος διοικητικός υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ηλίας Θεοδωρίδης.