Όλα για τη μεγάλη ανατροπή και το «χρυσό» σετ!

Στις 19:30, στην «καυτή» Μίκρα, η μεγάλη ευρωπαϊκή ρεβάνς με την Μπενφίκα.

Βόλει, Ηρακλής

Η ώρα της αλήθειας για την ευρωπαϊκή επιστροφή του Αυτοκράτορα έφτασε. Μπορεί το «πρελούδιο» αυτής της επιστροφής να αποτέλεσε η κακής έκβασης πρώτη αναμέτρηση στη Λισαβόνα, ωστόσο ο Ηρακλής έχει σήμερα αργά το απόγευμα το μεγάλο ραντεβού για τη ρεβάνς με τη Μπενφίκα και – αντιστοίχως – την ευκαιρία του να ανατρέψει τα δεδομένα και κατακτήσει εκείνος την πρόκριση για την επόμενη φάση του Challenge Cup.

Τεράστιος αντίπαλος για την αποψινή προσπάθεια του «κυανόλευκου» συγκροτήματος, πέρα από την αδιαμφισβήτητη δυναμική των Πορτογάλων, είναι αυτό το – κακό – 3-0 της πρώτης αναμέτρησης, το οποίο αναγκάζει τους γηπεδούχους του επαναληπτικού να τα δώσουν όλα για μία «καθαρή» νίκη, είτε φτάνοντας στο 3-0 είτε στο 3-1, ώστε να επιδιώξουν την πρόκριση στο «χρυσό» – επιπρόσθετο – σετ.

Από την άλλη, μεγάλο εφόδιο για τους παίκτες του Γιάννη Ορφανού η «καυτή» ατμόσφαιρα, η οποία αναμένεται να επικρατεί στη Μίκρα, με τους Ηρακλειδείς, παθιασμένους και αποφασισμένους να ωθήσουν την ομάδα τους προς την κατάκτηση της μεγάλης νίκης και της πρόκρισης στην επόμενη φάση του θεσμού.

Επίσης, εξαιρετικά κομβικό στην όλη προσπάθεια της ελληνικής ομάδας είναι και το γεγονός ότι, αν κατορθώσει να φτάσει στον αρχικό στόχο της «καθαρής» νίκης, το «χρυσό» σετ, το οποίο θα κρίνει την πρόκριση, θα παιχτεί υπό τις ευνοϊκότερες συνθήκες για την πλευρά του Ημίθεου. Μέσα στην έδρα του, με τη Μίκρα να κοχλάζει από ενθουσιασμό και από οπαδικό παλμό…

Το περιθώριο της μιας εβδομάδας, που είχαν οι «κυανόλευκοι» από την ώρα, που έληξε ο προηγούμενος αγώνας, βοήθησε στην ομαλή προετοιμασία τους, καθώς αποθεραπεύτηκαν όσοι αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα (Προύσαλης, Κλίντι, Ντίνας), με τον Γιάννη Ορφανό να έχει όλο το ρόστερ στη διάθεσή του για την ευρωπαϊκή μάχη.

Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν ο Βούλγαρος Τσάβνταρ Μάρεφ και ο Ρουμάνος Μιχάι Ρουσινόγιου.

Ο επαναληπτικός αγώνας του Challenge Cup, Ηρακλής – Μπενφίκα, θα αρχίσει στις 19:30 και ΔΕΝ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, ΟΥΤΕ μέσω διαδικτύου.

Η BlueArena θα καλύψει την αναμέτρηση με “live” ενημέρωση για την εξέλιξή της.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top