- Bluearena - https://bluearena.gr -

Εν αναμονή άφιξης του Τομ Παπαδόπουλου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής επισπεύδει την προγραμματισμένη εντός του Δεκεμβρίου έλευσή του στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα επαναλαμβάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, για να βρεθεί δίπλα στην ομάδα, αλλά και στα θέματα της “κυανόλευκης” ποδοσφαιρικής εταιρείας.

Ο Τομ Παπαδόπουλος, λοιπόν, αναμένεται να καταφθάσει αύριο, Παρασκευή 7/12, πρώτα στην Αθήνα κι έπειτα στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν είναι βέβαιο αν θα συνοδεύεται από το αντιπρόεδρο και στενό συνεργάτη του, Στάθη Καραντώνη.

Ο τελευταίος επιχειρεί – μέχρι τελευταίας στιγμής – να ρυθμίσει κάποια έκτακτη υποχρέωση, η οποία του προέκυψε και εφόσον τα καταφέρει, θα βρίσκεται μαζί με τον μεγαλομέτοχο.

Βεβαίως, όπως έχουμε σημειώσει, είναι ανοικτό και πιο πιθανό από ποτέ το ενδεχόμενο της παραχώρησης από πλευράς του Τομ Παπαδόπουλου συνέντευξης Τύπου εφ’ όλης της ύλης, σχετικά με τα πράγματα του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, στο πλαίσιο της οποίας θα υπάρξει και η επίσημη παρουσίαση και τοποθέτηση του Ηλία Θεοδωρίδη ως διοικητικού υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος.