Εκπληκτικός κόσμος! Υποκλίθηκαν στην κερκίδα οι Πορτογάλοι! (vid)

Η ομάδα δεν τα κατάφερε, αλλά οι Ηρακλειδείς, που γέμισαν τη Μίκρα ήταν εκπληκτικοί, στηρίζοντας την προσπάθεια από την αρχή μέχρι το τέλος και χειροκροτώντας ακόμη και την αποτυχία…

Βόλει, Ηρακλής

Εκείνος, που παίρνει «άριστα» από πλευράς Ηρακλή, όσον αφορά την ευρωπαϊκή μάχη με την Μπενφίκα είναι – αδιαμφισβήτητα – ο κόσμος του Ημίθεου, ο οποίος απέδειξε – για πολλοστή φορά – πόσο διψασμένος για μεγάλες αναμετρήσεις είναι.

Γέμισε τη Μίκρα και της έβαλε φωτιά από το πάθος και τον οπαδικό παλμό του, μη σταματώντας να φωνάζει υπέρ της ομάδας του από πολύ πριν το πρώτο σερβίς μέχρι και μετά το τέλος του αγώνα, έστω κι αν το αποτέλεσμα ήταν άκρως απογοητευτικό.

Μάλιστα, οι Ηρακλειδείς αποθέωσαν την ομάδα του Γιάννη Ορφανού, παρά την κακή εμφάνιση και τον αποκλεισμό, ενώ χειροκρότησαν και τους Πορτογάλους, ως αναγνώριση της ανωτερότητάς τους.

Η αποστολή των Λουζιτανών, στο τέλος, «υποκλίθηκε» στην «κυανόλευκη» κερκίδα, καθώς όλα τα μέλη της απηύθυναν προς τον εντυπωσιακό κόσμο του Ηρακλή ένα χειροκρότημα αναγνώρισης και θαυμασμού…

Το παρακάτω βίντεο «μιλά» από μόνο του για τις «επιδόσεις» του «κυανόλευκου» κόσμου στη Μίκρα:

Σχετικά Άρθρα

Back to Top