«Κυανόλευκος» παλμός, με ευρωπαϊκή σύνεση στη Μίκρα…

Η «πύρινη» ατμόσφαιρα, που θα συναντήσει η Μπενφίκα και η CEV, που καραδοκεί…

Βόλει, Ηρακλής

Όλα προδίδουν ότι το αυριανό απογευματόβραδο στη Θεσσαλονίκη θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη των μελών της αποστολής της Μπενφίκα, που θα κληθούν να δώσουν τον αγώνα της πρόκρισης στο Κλειστό της Μίκρας, απέναντι στον Ηρακλή.

Οι φίλοι του Ημίθεου, διψασμένοι για τέτοιου επιπέδου συναντήσεις, σε όλα τα ομαδικά Τμήματα του Συλλόγου, δεν αψηφούν την πρόκληση – πρόσκληση της ομάδας βόλεϊ και θα δώσουν μαζικά το «παρών» στην «κυανόλευκη» έδρα, δημιουργώντας μια έντονα θερμή και υποστηρικτική ατμόσφαιρα στον αγώνα ρεβάνς του Challenge Cup.

Η κερκίδα της Μίκρας, γεμάτη παλμό και ενθουσιασμό, θα αποτελέσει τον έβδομο παίκτη του «Γηραιού» στη μεγάλη και εξαιρετικά δύσκολη προσπάθεια για ανατροπή της εις βάρος του κατάστασης, την οποία δημιούργησαν οι ισχυροί Πορτογάλοι με το 3-0 της Λισαβόνας.

Ωστόσο, όπως τονίζουν και οι ίδιοι οι ιθύνοντες της ομάδας, στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει μία θεμελιώδης ιδιαιτερότητα, η οποία μπορεί να κρίνει πολλά για το ευρωπαϊκό μέλλον, που όλοι τόσο πολύ επιθυμούμε να έχει ο Ηρακλής: ότι ο αγώνας είναι ευρωπαϊκός, υπό την εποπτεία και την ευθύνη της CEV, της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας του αθλήματος.

Είναι γνωστό ότι οι γραφειοκράτες του… Λουξεμβούργου θα κρίνουν – κατά παγία τακτική – αυστηρά την εικόνα, που θα εμφανίσει η Μίκρα στη μάχη με τους Πορτογάλους και ανάλογη θα είναι και η αναφορά του παρατηρητή της CEV.

Αυτό σημαίνει παλμός, φωνή, έντονη ηχητική βία, συνθήματα, τραγούδι, ντελίριο υποστήριξης, αλλά όχι εκτροπές, καπνογόνα, αντικείμενα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να κριθεί ως επιλήψιμο και να παγιδεύσει την ευρωπαϊκή προοπτική του Ηρακλή, κάτι, που κανείς από όσους βρεθούν στο Κλειστό δεν το επιθυμεί…

Μαζική παρουσία, λοιπόν, με πολύ πάθος και πολύ… πόθο για την πρόκριση, αλλά και με πάρα πολύ μυαλό στο κεφάλι μας, με απόλυτο πρόταγμα το καλό του Ηρακλή…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top