- Bluearena - https://bluearena.gr -

Την Πέμπτη 6/12 αναμένεται ο Στάθης Καραντώνης

Τομ Παπαδόπουλος και Στάθης Καραντώνης έχουν προγραμματίσει οι ελεύσεις τους στη Θεσσαλονίκη να είναι αλληλοδιαδεχόμενες, ώστε ο συντονισμός του διοικητικού έργου να μην παραμένει επί μακρόν χωρίς εκ του σύνεγγυς καθοδήγηση από τα υψηλά κλιμάκια διοίκησης της ΠΑΕ.

Ο αντιπρόεδρος αναμένεται να διαδεχθεί με την άφιξή του τον πρόεδρο, καθώς την Πέμπτη 6/12 έχει προγραμματιστεί (εκτός απροόπτου) η έλευση του Στάθη Καραντώνη, αρχικώς στην Αθήνα και εν συνεχεία στη Θεσσαλονίκη.

Η ατζέντα του στενότερου συνεργάτη του μεγαλομετόχου είναι γεμάτη από ζωτικής σημασίας ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να «τρέξει», ώστε να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις για την «κυανόλευκη» ποδοσφαιρική εταιρεία.

Ο Στάθης Καραντώνης αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο τεράστιο ζήτημα του μπλοκαρισμένου τραπεζικού λογαριασμού, το οποίο παγιδεύει την οικονομική και λογιστική κανονικότητα της εταιρείας, ενώ προβλέπεται να έχει επαφές και για το χορηγικό ζήτημα, το οποίο έχει τελματώσει, με ευθύνη των αρμοδίων φορέων.

Να σημειωθεί, ότι εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται με ενδιαφέρον και η νέα έλευση του ίδιου του προέδρου, καθώς ενδέχεται να περιλαμβάνει και την παραχώρηση συνέντευξης Τύπου από πλευράς του.