Παναγιωτούδης: “Άλλαξε η ψυχολογία μας”

Ο μέσος του Ηρακλή αναφέρεται στην επόμενη μέρα του αγώνα με τον Αήττητο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Κώστας Παναγιωτούδης μίλησε στο “Metropolis 95,5”:

Για το αν η κούραση είναι σωματική η ψυχολογική: «Μετά τα τελευταία στραβά αποτελέσματα που κάναμε, θεωρώ ότι ήταν περισσότερο ψυχολογική. Χρειαζόμασταν αυτές τις δύο νίκες για τον ψυχολογικό τομέα. Τώρα η ομάδα πηγαίνει όλο και καλύτερα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να μη χάσουμε άλλους βαθμούς γιατί προς το παρόν είμαστε σε δύσκολη κατάσταση».

 

Για το γκολ που πέτυχε: «Είμαι πολύ χαρούμενος αλλά το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Οποιος σκοράρει το κάνει για την ομάδα. Πήραμε άλλους τρεις βαθμούς, αυτό βλέπουμε τώρα».

 

Για το αν έχουν βρει τον εαυτό τους: «Όπως προείπα, ήταν ψυχολογικό το θέμα. Μετά τις ήττες με τον Ατρόμητο και τον Απόλλωνα Λάρισας, η ομάδα είχε κάποια προβλήματα. Τώρα είμαστε καλύτερα με τις νίκες που κάναμε. Πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι, προσπαθούμε να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

 

Για τις πολλές αλλαγές στην ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα: «Οντως υπήρξαν αλλαγές προπονητών. Τώρα είμαστε με τον κ. Ελευθερόπουλο, προσπαθούμε να βγάζουμε στο γήπεδο όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είχαμε κάποια αποτελέσματα που δε θέλαμε αλλά τώρα με ανεβασμένη ψυχολογία θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

 

Για το ποια πράγματα τους έχει δώσει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος: «Πιστεύω ότι η πρώτη νίκη μας βοήθησε πολύ στην ψυχολογία. Και με τον κ. Βοσνιάδη παίξαμε καλά σε κάποια παιχνίδια αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ».

 

Για το αν ο Ηρακλής προλαβαίνει την κούρσα της ανόδου:  «Όπως είπα και πριν, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για να μη χάσουμε κάποιους βαθμούς και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Πιστεύω είναι νωρίς ακόμα υπάρχει μια βαθμολογική διαφορά όμως έχουμε και τα ματς με τους πρωτοπόρους ώστε να την μειώσουμε».

 

Τέλος, ποιο μήνυμα στέλνει στους φίλους του Ηρακλή: «Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν δίπλα μας. Σε κάθε ομάδα που έχει άσχημα αποτελέσματα, τα πράγματα δεν είναι καλά με τους οπαδούς. Εμείς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να τους φέρουμε πιο κοντά μας και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στη Super League».

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top