Οριστικό: Αναζητείται γήπεδο για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου

Ο Ηρακλής αποφάσισε να μη ζητήσει μετάθεση της αναμέτρησης και να διεξαχθεί αυτή την προκαθορισμένη ημερομηνία (23/12) σε άλλο γήπεδο.

Όπως ενημέρωσε από το περασμένο Σάββατο η BlueArena, δημιουργείται σαφές θέμα γηπεδότητας, σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Football League μεταξύ Ηρακλή και Απολλωνα Πόντου, καθώς αυτός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, ενώ το Καυτανζόγλειο είναι μη διαθέσιμο (λόγω προγραμματισμένων εκδηλώσεων) για το τριήμερο 21-22-23 Δεκεμβρίου.

Η οριστική εξέλιξη στο όλο θέμα, την οποία και σας μεταφέρουμε, είναι ότι οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού Ημίθεου, μεταξύ της επιλογής άλλης έδρας διεξαγωγής της συγκεκριμένης αναμέτρησης και της αίτησης για μετάθεση του αγώνα, προτίμησαν την πρώτη λύση.

Ήδη, λοιπόν, αναζητείται γήπεδο εντός Θεσσαλονίκης, το οποίο θα φιλοξενήσει τον παιχνίδι της 23ης Δεκεμβρίου, με τις υπάρχουσες επιλογές να εξετάζονται σχολαστικά και να αναμένεται να έχουμε την οριστική απόφαση εντός των αμέσως προσεχών ημερών.

Σχετικά Άρθρα

Κ. Ηλιάδης: «Τα παιδιά στον Ηρακλή δουλεύουν σε επαγγελματικό περιβάλλον»

Ποδόσφαιρο

Back to Top