Κούρτογλου: “Περήφανος για την παρουσία μου στον Ηρακλή”

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος επέλεξε για συνεργάτη του και στην Αγία Νάπα τον Θάνο Κούρτογλου, ο οποίος εκφράζεται με θερμά λόγια για την παρουσία του στον Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στη κυπριακή ιστοσελίδα balla.co.cy μίλησε ο Θάνος Κούρτογλου, ο βοηθός προπονητή και γυμναστής στον Ηρακλή, κατά τη θητεία του Σπύρου Μπαξεβάνου, με τον οποίο συνεργάζονται και πάλι στο κυπριακό πρωτάθλημα και στην Αγία Νάπα.

Στα ερωτήματα, που του ετέθησαν σχετικά με τη θητεία του στον Ημίθεο, σημείωσε:

Η προηγούμενη χρονιά, σας βρήκε στον Ηρακλή, τι συνέβη και διακόψατε τη συνεργασία, εφόσον πήρατε την άνοδο; «Συνέβησαν πολλά, ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ιστορία. Για μένα αποτελεί ομάδα ορόσημο στην καριέρα μου, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα τελευταία χρόνια βαδίζει σε μία αβεβαιότητα διοικητική, ωστόσο, καταφέραμε να επιστρέψουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μη ξεχνάμε, ότι η θέση του «Γηραιού» είναι να διεκδικεί τίτλους, αλλά όχι στις μικρές κατηγορίες. Όσον αφορά την παρουσία μας εκεί, φέτος δώσαμε τα χέρια για να ξεκινήσουμε το «χτίσιμο» μαζί, αλλά στην πορεία κάποια πράγματα άλλαξαν, ήρθε νέος υπεύθυνος στο τμήμα ποδοσφαίρου, με τον οποίον υπήρχαν διαφορές αντίληψης για το άθλημα, έτσι, μετά από διαβουλεύσεις χώρισαν οι δρόμοι μας σεβόμενοι καθολικά την άποψη του».

Είσαι χαρούμενος που πήρατε την άνοδο στην Football League; «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα, είμαι περήφανος που τιμήσaμε τα τρία αστέρια που υπάρχουν στην φανέλα του Ηρακλή, και κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να γυρίσω στη συγκεκριμένη οικογένεια».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top